עוגיות שבריר שנייה
עוגיות שבריר שנייה יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ריבה חלקה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות שבריר שנייה, בננה ספליט עוגיות, ו בננה ספליט עוגיות.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים 2 מתלים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
לטאטא את הקמח הנמדד, מלח, ואבקת אפייה בקערה בינונית לאוורר ולהסיר כל גושים; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר, לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הביצה וניל. הכה על מהירות בינונית עד incorporated, כ 1 1/2 דקות. עצור את המיקסר וגרד את הקערה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה עד שהבצק פשוט מגיע יחד, כ -45 שניות.להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין וליצור אותו לדיסק. מחלקים את הבצק ל 4 מנות שוות. שימוש בידיים שלך, לגלגל כל חלק לתוך 10-by-1-inch יומן. בזהירות להעביר 2 של יומני על כל תבנית אפייה מוכנה.באמצעות הידית של כף עץ, לעשות 1/2 אינץ 'רחב ו 1/2 אינץ' עמוק שוקת במרכז כל יומן, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל קצה.
מניחים את הריבה בשקית צנרת או שקית פלסטיק resealable (לגזור את הפינה התחתונה אחת של שקית ניילון, אם באמצעות) וצינור את הריבה לתוך כל אחת מן השקתות.
מניחים את שני גליונות האפייה בתנור ואופים במשך 10 דקות. סובב את סדיני האפייה מלפנים ומאחור עד למטה ואופים עד שיומני העוגיות בצבע חום זהוב בהיר סביב הקצוות התחתונים, כ -10 עד 12 דקות יותר.
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ולתת יומני מגניב במשך 15 דקות.לאסוף 1 של גיליונות קלף ולהעביר בזהירות את שני יומני ללוח חיתוך.
חותכים כל יומן באלכסון לחתיכות 1 אינץ ' רחב.
תעביר את העוגיות למדף התיל. חזור עם גיליונות הקלף הנותרים ורישומי העוגיות.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.