עוגיות שומשום מוזהבות
עוגיות שומשום מוזהבות עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. . אם יש לכם תמצית vanillan, שומשום, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות שומשום מוזהבות, צמה שומשום מוזהב, ו לחם שומשום קלוע זהוב (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים זרעים לתוך מחבת עוגה ומניחים בתנור 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך כ 10 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים זרעים מדי פעם.
שמנת החמאה או מרגרינה עם וניל עד אור ורך.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים בהדרגה, מכים עד רכות.
מוסיפים ביצה ומכים ביסודיות.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד.
מוסיפים שליש לתערובת המוקצפת. לאחר כל תוספת של תערובת הקמח מערבבים את זרעי שומשום קלוי.
מערבבים עד מעורבב. כיסוי וצנן בצק לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
על משטח מקומח קל, לגלגל 1/3 של הבצק בכל פעם עד 1/8 אינץ ' עבה.
חתוך עם חותך מסולסל 2 אינץ'.
העבר עוגיות אל דפי עוגיות ungreased.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 עד 12 דקות.