קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד Sparkle

עוגיות שוקולד Sparkle
עוגיות שוקולד Sparkle נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 85 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 443 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד מריר, שקדים טחונים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות טיפה Raspberry Sparkle, ניצוץ הקציר, ו גרגרי יער נוצצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בקערה בטוחה למיקרוגל או בכוס מדידה נוזלית גדולה של פירקס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השוקולד לחמאה החמה ומערבבים עד שהוא נמס כמעט לחלוטין. החזר תערובת למיקרוגל וחום בעוצמה של 50%, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד נמס לחלוטין. הגדר aside.In קערת ערבוב, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי במשך כ 3 דקות. בהדרגה מוסיפים את המלח, הסוכר והדבש וממשיכים להכות במשך כ 3 עד 5 דקות נוספות או עד הבלילה עבה קצף. מקפלים בתערובת חמאת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
מוסיפים את אבקת הקקאו לקמח השקדים ומערבבים את התערובת לתוך תערובת השוקולד.מכסים ומקררים במשך כ 2 שעות או עד עבה מספיק כדי לעצב. לגרוף את כפיות גדושות וצורה לכ -30 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
שים את הכדורים על מגש או צלחת, לכסות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לילה. לפני האפייה, לגלגל כדורים בסוכר מבעבע.מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מסדרים כדורי בצק נוצצים על קלף או נייר לא מקל מרופד אפייה מרופדת על 2 סנטימטרים זה מזה ואופים במשך 12 דקות או עד רק להגדיר (לח, אבל לא רטוב).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בואו להתקרר לחלוטין. אתה צריך לקבל על 30 חתיכות.