עוגיות שוקולד איטלקיות
עוגיות שוקולד איטלקיות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך שוקולד, אבקת קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות שוקולד איטלקיות, עוגיות שוקולד איטלקיות ללא ביצים, ו שוקולד טבל עוגיות חמאה איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לנפות 3 כוסות קמח פעמיים. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן וקקאו. קרם 1 כוס חמאה או מרגרינה; להתמזג לתוך תערובת קמח.
להוסיף 1/3 כוס חלב, 1 כפית וניל ואגוזים.
מערבבים היטב עם הידיים עד מעורבב היטב. (הבצק צריך להיות עקביות של קרום העוגה, אבל לא דביק.)
עבור כל עוגייה, לצבוט על 1 כפית בצק.
רול על ידי ידיים לתוך כדורים, כל אחד על סנטימטר אחד בקוטר.
מניחים על סדינים אפייה משומנת. לא לשטח.
אופים כ 10 דקות, עד השחמה קלה.
הסר מסדינים אפייה; מגניב על מדפים. כאשר מגניב, לטפטף כל בנדיבות עם ציפוי שוקולד.
כדי להכין ציפוי שוקולד: ממיסים את ריבועי השוקולד על אש נמוכה. שמנת עם 1 כף חמאה או מרגרינה, 1 כפית וניל ו 2 כוסות סוכר של קונדיטור. בהדרגה להוסיף חלב חם, מכות עד חלקה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.