קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד איטלקיות

עוגיות שוקולד איטלקיות
עוגיות שוקולד איטלקיות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך שוקולד, אבקת קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות שוקולד איטלקיות, עוגיות שוקולד איטלקיות ללא ביצים, ו שוקולד טבל עוגיות חמאה איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנפות 3 כוסות קמח פעמיים. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן וקקאו. קרם 1 כוס חמאה או מרגרינה; להתמזג לתוך תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להוסיף 1/3 כוס חלב, 1 כפית וניל ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
אגוזיםאגוזים
4
מערבבים היטב עם הידיים עד מעורבב היטב. (הבצק צריך להיות עקביות של קרום העוגה, אבל לא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
בצקבצק
5
עבור כל עוגייה, לצבוט על 1 כפית בצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
6
רול על ידי ידיים לתוך כדורים, כל אחד על סנטימטר אחד בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מניחים על סדינים אפייה משומנת. לא לשטח.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים כ 10 דקות, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מסדינים אפייה; מגניב על מדפים. כאשר מגניב, לטפטף כל בנדיבות עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מפזרים סוכריות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
ממתקיםממתקים
11
כדי להכין ציפוי שוקולד: ממיסים את ריבועי השוקולד על אש נמוכה. שמנת עם 1 כף חמאה או מרגרינה, 1 כפית וניל ו 2 כוסות סוכר של קונדיטור. בהדרגה להוסיף חלב חם, מכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.