עוגיות שוקולד חלב עם שמנת
עוגיות שוקולד חלב עם קרם מלט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות שוקולד חלב עם שמנת, גלידת שוקולד חלב עם חלב, ו גלידת M&M שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם סוכר חום וסוכר מגורען עד חלקה.
מוסיף את השוקולד נמס וניל לנצח עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
הוסף את החומרים יבשים לקערה והכה במהירות נמוכה רק עד incorporated.
מגלגלים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף לעובי של 1/4 אינץ ' בקירור עד המשרד, כ -15 דקות.
באמצעות חותך עוגיות עגול 2 אינץ', להחתים סיבובים רבים ככל האפשר ולהעביר את דפי האפייה, 1 אינץ ' זה מזה. אסוף את השאריות וצינה, עם הסיבובים לחתוך החוצה, במשך 10 דקות. נאסוף את השאריות ונחסל עוד כדורים.
אופים את העוגיות בשליש התחתון והאמצע של התנור במשך כ 10 דקות, עד יבש ולהגדיר; להעביר את המחבתות באמצע דרך האפייה.
להעביר את העוגיות מתלה ולתת מגניב לחלוטין.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם אבקת שוקולד מאלט במהירות בינונית עד אור, על 3 דקות.
מוסיף את הסוכר וניל והממתקים והכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
להעביר את המילוי לשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. סדר חצי מהעוגיות על משטח עבודה, בצד התחתון למעלה, וצינור תל 1 אינץ ' של מילוי על כל אחד. כריך עם שאר העוגיות, הקשה על מנת להפיץ את המילוי לקצוות.