עוגיות שוקולד כפולות אולטימטיביות של Ghirardelli®
עוגיות השוקולד הכפול האולטימטיביות של Ghirardelli® עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, צ'יפס שוקולד מריר קקאו, צ' יפס שוקולד חצי מתוק גירארדלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות אולטימטיביות, עוגיות שוקולד כפולות אולטימטיביות, ו קאפקייקס מילקשייק שוקולד כפול Ghirardelli.
הוראות
ממיסים את שוקולד צ ' יפס מריר וחמאה בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום על מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
בקערה גדולה, להכות את הביצים וסוכר עם מיקסר חשמלי עד עבה; מערבבים בתערובת השוקולד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה; מערבבים לתוך תערובת השוקולד. מערבבים בעדינות בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
באמצעות גיליון של פלסטיק לעטוף, ליצור את הבצק לשני יומני, כל 2 אינץ 'בקוטר וכ -8 אינץ' ארוך. בגלל הבצק יהיה רך למדי, להשתמש לעטוף פלסטיק להחזיק את הבצק בצורת יומן. לעטוף בחוזקה; לקרר לפחות 1 שעה או עד המשרד.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. משמנים גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף.
פתח את הבצק. עם סכין חדה, לחתוך את הבצק לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים את הפרוסות 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון העוגיות מוכן.
אופים במשך 12 עד 14 דקות, עד קרום מבריק נוצר על גבי העוגיות אבל הפנים עדיין רך.
בואו להתקרר על גיליון העוגיות. לאחר מכן להסיר את גיליון עוגיות עם מרית מתכת.
לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע אחד.