קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד לוז איטלקי

עוגיות שוקולד לוז איטלקי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, עוגיות שוקולד לוז איטלקיות עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. תמורת 12 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו, תמצית וניל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות אגוזי לוז איטלקיות, עוגיות אגוזי לוז איטלקיות קלות ופריכות, וממרח שוקולד לוז איטלקי (נוטלה תוצרת בית).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קמח, סוכר חום, עמילן תירס, 1 כף אבקת אספרסו ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים חמאה ווניל. בעזרת מחזור הדופק או לחיצה על לחצן ההפעלה/כיבוי במעבד המזון, מעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
להוסיף אגוזים; מערבבים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח. ללוש רק עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מחלקים את הבצק לשניים. לוחצים כל חצי לתבנית טארט בקוטר 9 אינץ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) עד להזהבה עמוקה, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים לרשת ומצננים 2 דקות ואז מסירים את דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
חותכים כל עיגול קצר ל-24 טריזים. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
10
מערבבים 2 כפות מים חמים ואת 1 כפית אבקת אספרסו הנותרת בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים שוקולד. מערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהשוקולד חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
מסירים מהאש. מצננים מעט.
13
מזלפים את תערובת השוקולד על העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
14
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.