עוגיות שוקולד לוז איטלקי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, עוגיות שוקולד לוז איטלקיות עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. תמורת 12 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו, תמצית וניל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות אגוזי לוז איטלקיות, עוגיות אגוזי לוז איטלקיות קלות ופריכות, וממרח שוקולד לוז איטלקי (נוטלה תוצרת בית).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים קמח, סוכר חום, עמילן תירס, 1 כף אבקת אספרסו ומלח במעבד מזון.
מוסיפים חמאה ווניל. בעזרת מחזור הדופק או לחיצה על לחצן ההפעלה/כיבוי במעבד המזון, מעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
להוסיף אגוזים; מערבבים עד לקצוץ דק.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח. ללוש רק עד שהבצק מתאחד.
מחלקים את הבצק לשניים. לוחצים כל חצי לתבנית טארט בקוטר 9 אינץ' עם תחתית נשלפת.
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) עד להזהבה עמוקה, כ-25 דקות.
מעבירים לרשת ומצננים 2 דקות ואז מסירים את דפנות התבנית.
חותכים כל עיגול קצר ל-24 טריזים. מצננים לחלוטין.
מערבבים 2 כפות מים חמים ואת 1 כפית אבקת אספרסו הנותרת בסיר קטן.
מוסיפים שוקולד. מערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהשוקולד חלק.
מזלפים את תערובת השוקולד על העוגיות.
מניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.