עוגיות שוקולד על מקל
אם יש לכם קישוטים: סוכר צבעוני, מלח, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 16%. נסו מקל על השיניים עוגיות שוקולד, עוגיות על מקל, ו עוגיות על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי כ 5 דקות או עד שמנת.
מוסיפים חלמונים ווניל, מכים עד מעורבב.
מערבבים קמח, קקאו ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. כסה והקפא 30 דקות.
מגלגלים את הבצק לעובי 3/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים צורות הרצוי באמצעות חותכי עונתיים האהובים; מקום על גיליונות אפייה משומנת קלות, המאפשר מקום מקלות מלאכה. הכנס 1 מלאכה מקל לתוך החלק התחתון של כל עוגייה.
אופים ב 350 במשך 10 עד 16 דקות או עד הקצוות הם זהובים. (זמני האפייה עשויים להשתנות עם צורות וגדלים שונים של עוגיות.) מגניב 5 דקות על דפי אפייה. להחליק מרית מתכת תחת עוגיות כדי לשחרר; מגניב לחלוטין על גיליונות אפייה.
מורחים כמות נדיבה של ציפוי מיקרוגל קל שבו כל מקל ועוגייה מחוברים כדי להבטיח יציבות.
מורחים שכבה דקה של ציפוי מיקרוגל קל בצד הקדמי של כל עוגייה, ומפזרים קישוטים רצויים לפני מתייבש זיגוג; ואז יבש לחלוטין. לאחסן במקום קריר ויבש.
הערה: אין להחליף בצק עוגיות מקורר עבור מתכון זה. הוא מכיל עלים ונוטה להתפשט כשהוא אופה, מעוות צורות עוגיות.