עוגיות שוקולד עם בוטנים
עוגיות שוקולד עם בוטנים מצופות דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 57 מנות. עם 151 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך קמח, סודה לשתייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם שוקולד, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם עוגת גבינה, בראוניז משובשים., ו עוגיות שוקולד מרבל דלעת.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת החמאה, חמאת בוטנים וסוכרים עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בבוטנים; להפריש.
לקבלת בצק שוקולד, בקערה אחרת, חמאת שמנת וסוכרים עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
מערבבים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מקפלים בעדינות בבצק חמאת בוטנים עד מעט משובש.
טיפה על ידי כף גדושה 3 ב. מלבד על דפי אפייה משומנים.
אופים ב 350° במשך 14-16 דקות או עד משחימים קלות המשרד.
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.