עוגיות שוקולד פקאן
עוגיות שוקולד פקאן דורשות בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 2 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 125 קלוריות . תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, סוכר חום, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות קקאו-פקאן , עוגיות פקאן צימוקים של שיבולת שועל מיושן , ורול מנטה שוקולד פקאן .
הוראות
בקערה קטנה טורפים חמאה וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף קמח; לערבב היטב. מכסים ומעבירים למקרר לשעה או עד שקל לטפל.
בקערה קטנה, טורפים את הביצה, החמאה, הווניל, הסוכר החום והמלח עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ. מעצבים את הבצק לשלושים 1-in. כדורים; לוחצים על התחתית ומעלה את דפנות כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות.
מניחים נשיקת שוקולד בכל כוס. ממלאים כל אחד ב-1 כפית תערובת סוכר חום; מפזרים 1/2 כפית אגוזי פקאן.
אופים ב-325 מעלות למשך 24-26 דקות או עד להתייצבות. לוחצים קלות נשיקת שוקולד שנייה למרכז כל עוגייה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא. מאחסנים בכלי אטום.