עוגיות שוקולד צ'אנק
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד מריר ועוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים, עוגיות שוקולד Paleo Chocolate Chunk Shortbread [עם דבש תוצרת בית ממותק chocolate chunks], ו עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
1 הראשון חום את החמאה. ממיסים את החמאה בסיר נירוסטה בגודל בינוני, עבה, (השתמש בפלדת אל חלד כדי שתוכל לדעת מתי החמאה שחמה) בחום בינוני. המשך לבשל בזמן שהחמאה עוברת שלבים שונים של מבעבע ומשחררת את הלחות שלה.
להקציף לעתים קרובות על פני כמה דקות. כאשר אתה מתחיל להריח את ניחוח האגוזים של השחמת החמאה, ואתה יכול לטאטא הצידה חלק מהקצף כדי לראות חתיכות קטנות משחימות בתחתית המחבת, להסיר מן החום לשפוך את לתוך קערה. אל תתמהמה בשלב זה כפי שזה קל עבור החמאה ללכת משח עד שרוף.2
מניחים את הקמח, מלח, סודה לשתייה, וקינמון בקערה ולוחצים במרץ יחד. 3 מחממים תנור ל 177°.
יוצקים חמאה משחימה לתוך קערה של מערבל סטנד-אפ (אם אין לך מיקסר, אתה יכול פשוט לנצח ביד).
מוסיף את הסוכרים ומכה עד חלקה.
מוסיף את הביצים, מכות לאחר כל תוספת.
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות נוספות. 4 מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר חמאה שליש בכל פעם. מערבבים את חתיכות השוקולד והאגוזים (אם משתמשים). עד לנקודה זו אתה יכול לעשות קדימה יום או יומיים ולאחסן את בצק העוגיות במקרר עד מוכן לבשל. 5 גליונות עוגיות בשורה עם סילפט או נייר קלף (או רק גליונות עוגיות מקושטות בחמאה קלה. כפית החוצה כפות ערימות של חתיכים של הבלילה על יריעות העוגיות, מופרדים על ידי לפחות 2 אינץ', המאפשר מקום לעוגיות להתפשט כפי שהם מבשלים. ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. 6 לבשל ב 177° במשך כ 12 דקות, הקצוות של העוגיות צריך להיות רק קצת השחמה.
הסר מהתנור, תן להתקרר על גיליון העוגיות במשך 5 דקות. לאחר מכן הסר את העוגיות כדי להתקרר לחלוטין על מדף.