קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד צ'אנק

עוגיות שוקולד צ'אנק
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד מריר ועוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים, עוגיות שוקולד Paleo Chocolate Chunk Shortbread [עם דבש תוצרת בית ממותק chocolate chunks], ו עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 הראשון חום את החמאה. ממיסים את החמאה בסיר נירוסטה בגודל בינוני, עבה, (השתמש בפלדת אל חלד כדי שתוכל לדעת מתי החמאה שחמה) בחום בינוני. המשך לבשל בזמן שהחמאה עוברת שלבים שונים של מבעבע ומשחררת את הלחות שלה.  
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף לעתים קרובות על פני כמה דקות. כאשר אתה מתחיל להריח את ניחוח האגוזים של השחמת החמאה, ואתה יכול לטאטא הצידה חלק מהקצף כדי לראות חתיכות קטנות משחימות בתחתית המחבת, להסיר מן החום לשפוך את לתוך קערה. אל תתמהמה בשלב זה כפי שזה קל עבור החמאה ללכת משח עד שרוף.2
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הקמח, מלח, סודה לשתייה, וקינמון בקערה ולוחצים במרץ יחד. 3 מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יוצקים חמאה משחימה לתוך קערה של מערבל סטנד-אפ (אם אין לך מיקסר, אתה יכול פשוט לנצח ביד).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את הסוכרים ומכה עד חלקה.  
6
מוסיף את הביצים, מכות לאחר כל תוספת.  
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות נוספות. 4 מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר חמאה שליש בכל פעם. מערבבים את חתיכות השוקולד והאגוזים (אם משתמשים). עד לנקודה זו אתה יכול לעשות קדימה יום או יומיים ולאחסן את בצק העוגיות במקרר עד מוכן לבשל. 5 גליונות עוגיות בשורה עם סילפט או נייר קלף (או רק גליונות עוגיות מקושטות בחמאה קלה. כפית החוצה כפות ערימות של חתיכים של הבלילה על יריעות העוגיות, מופרדים על ידי לפחות 2 אינץ', המאפשר מקום לעוגיות להתפשט כפי שהם מבשלים.  ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. 6 לבשל ב 177° במשך כ 12 דקות, הקצוות של העוגיות צריך להיות רק קצת השחמה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
הסר מהתנור, תן להתקרר על גיליון העוגיות במשך 5 דקות. לאחר מכן הסר את העוגיות כדי להתקרר לחלוטין על מדף. 
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה