קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד צ'אנק

עוגיות שוקולד צ'אנק
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד מריר ועוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים, עוגיות שוקולד Paleo Chocolate Chunk Shortbread [עם דבש תוצרת בית ממותק chocolate chunks], ו עוגיות שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 הראשון חום את החמאה. ממיסים את החמאה בסיר נירוסטה בגודל בינוני, עבה, (השתמש בפלדת אל חלד כדי שתוכל לדעת מתי החמאה שחמה) בחום בינוני. המשך לבשל בזמן שהחמאה עוברת שלבים שונים של מבעבע ומשחררת את הלחות שלה.  
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף לעתים קרובות על פני כמה דקות. כאשר אתה מתחיל להריח את ניחוח האגוזים של השחמת החמאה, ואתה יכול לטאטא הצידה חלק מהקצף כדי לראות חתיכות קטנות משחימות בתחתית המחבת, להסיר מן החום לשפוך את לתוך קערה. אל תתמהמה בשלב זה כפי שזה קל עבור החמאה ללכת משח עד שרוף.2
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הקמח, מלח, סודה לשתייה, וקינמון בקערה ולוחצים במרץ יחד. 3 מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יוצקים חמאה משחימה לתוך קערה של מערבל סטנד-אפ (אם אין לך מיקסר, אתה יכול פשוט לנצח ביד).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיף את הסוכרים ומכה עד חלקה.  
6
מוסיף את הביצים, מכות לאחר כל תוספת.  
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים במשך 3 דקות נוספות. 4 מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר חמאה שליש בכל פעם. מערבבים את חתיכות השוקולד והאגוזים (אם משתמשים). עד לנקודה זו אתה יכול לעשות קדימה יום או יומיים ולאחסן את בצק העוגיות במקרר עד מוכן לבשל. 5 גליונות עוגיות בשורה עם סילפט או נייר קלף (או רק גליונות עוגיות מקושטות בחמאה קלה. כפית החוצה כפות ערימות של חתיכים של הבלילה על יריעות העוגיות, מופרדים על ידי לפחות 2 אינץ', המאפשר מקום לעוגיות להתפשט כפי שהם מבשלים.  ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. 6 לבשל ב 177° במשך כ 12 דקות, הקצוות של העוגיות צריך להיות רק קצת השחמה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גליל פירותגליל פירות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר מהתנור, תן להתקרר על גיליון העוגיות במשך 5 דקות. לאחר מכן הסר את העוגיות כדי להתקרר לחלוטין על מדף. 
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®