קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס Oreo

עוגיות שוקולד צ'יפס Oreo
המתכון שוקולד צ'יפס עוגיות Oreo יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. אם יש לך ביצה, תמצית vanillan, אבקת קקאו טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס נפוליטני Oreo, עוגיות שוקולד צ'יפס & שוקולד פאדג' בראוני בר, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות בראוני אולטימטיבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם לסכל ולרסס את רדיד עם תרסיס בישול.שמנת החמאה עם סוכר חום מגורען. מקציפים את הוניל והביצה ומכים רק עד שהביצה מעורבבת, ואז מכים במלח ובסודה לשתייה. ביד, מערבבים את הקמח עד שהוא משולב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לחץ על הבצק לתחתית המחבת באופן שווה ככל האפשר. לחץ 9 אוריאו שלם ישירות לתוך הבצק.לשטוף את קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את אבקת הקקאו והשמן ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא את הביצים, סוכר, וניל ומלח עד חלקה; מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מורחים הבלילה הזאת מעל אוריאו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
5
אופים על המדף המרכזי ב 350 במשך 38 עד 40 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר הקצוות נפוחים. למרבה הצער, מבחן קיסם השיניים לא ממש עובד כאן. מגניב על מתלה תיל. כאשר מגניב, לצנן את הבראוניז במשך כ 2 או 3 שעות. הרם מהמחבת וחתוך ל -16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "