לכו לחנות ואספו יוגורט, סוכר חום, מרגרינה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 15%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס קטנות, עוגיות שוקולד צ'יפס קטנות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס קטנות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, קרם קלות את המרגרינה והסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים יוגורט וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
יוגורט
ביצה
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סודה לשתייה
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
מלח
4
זרוק על ידי גדוש כפות 2 אינץ'. מלבד על גבי ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "