עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם מנטה כפול
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1204 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם עמילן תירס, סוכר חום חום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד מנטה כפולות, פעמיים שוקולד ג'וניור מנטה ועוגיות צ' יפס, ו פעמיים עוגיות שוקולד מריר שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. וממפים תבנית אפייה גדולה עם אניה סילפט או נייר קלף.חמאה וסוכר שמנת עד אור ורך.
מוסיפים ביצה ווניל, ערבוב לשלב.
מוסיפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, עמילן תירס, מלח, שבבי שוקולד וסוכריות מנטה דקות כתושות, ערבוב עד רק בשילוב.לגרוף בצק על תבנית אפייה מוכנה על 1 אינץ ' זה מזה, הקשה על עוגיות למטה כמעט שטוח לפני האפייה.
אופים במשך 10-12 דקות עד אפוי דרך.
תן מגניב במשך 10 דקות על תבנית אפייה לפני העברת מתלה קירור.