עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת פאי
מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, תערובת עוגיות שוקולד בטי, ציפוי פאדג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
תערובת עוגיות, חמאה ומים; להזמין 1/2 כוס בצק. לחץ על הבצק הנותר לתוך צלחת פאי משומנת ומקורנת 9 אינץ'.
אופים ב 177° במשך 14 עד 16 דקות או עד חום זהוב על קצה. מגניב על מתלה קירור 10 דקות.
רול שמור בצק לתוך כדורי 16-1 / 2 אינץ ' ומניחים על גיליון עוגיות ungreased; לחץ מעט כדי לשטח.
אופים ב 177° 6 עד 8 דקות או עד סט.
כף על 1/4 כוס פאדג ציפוי על קרום תחתון. כפית גלידה לתוך הקרום. להקפיא לפחות 2 שעות.
מניחים עוגיות על עוגה על ידי לחיצה עליהם בזווית. מיקרוגל שנותר 1/4 כוס פאדג ציפוי חשף 30 שניות על גבוה; טפטוף מעל עוגה.