את המתכון ניתן להכין עוגיות שיבולת שועל עמוסות של פאולה בסביבות 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מכין 42 מנות עם 98 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קמח, סודה לשתיה, אגוזי מלך וחמאה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). עוגיות שיבולת השועל העמוסות של פאולה, עוגיות שיבולת שועל טעונות, ו עוגיות שיבולת שועל טעונות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
משמנים 1 גיליונות עוגיות או יותר.בעזרת מערבל חשמלי, קרם יחד חמאה, קיצור וסוכר בקערה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
עוגיות
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
תבנית אפייה
קערה
3
מוסיפים ביצה ומקציפים עד שהתערובת בהירה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן ופלפל אנגלי; מערבבים לתערובת מוקרמת. מקפלים פנימה שיבולת שועל, צימוקים, אגוזי מלך ווניל, ומערבבים היטב. זרוק על ידי כפיות מעוגלות על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
שיבולת שועל
צימוקים
וניל
אגוזי מלך
ציפורן
עוגיות
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מזלפים ציפוי חמאה חומה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציפוי
7
בסיר קטן מחממים חמאה על אש בינונית עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מסירים את הסיר מהאש; מערבבים פנימה אבקת סוכר וניל מנופה. מערבבים מספיק מים (2 עד 3 כפות) כדי ליצור ציפוי של עקביות מטפטפת.
עוגיות שיבולת שועל בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.