עוגיות שיבולת שועל
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שיבולת שועל יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר חום, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 10%. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת השועל של סבתא-עוגיות שיבולת שועל טעימות, עוגיות N ' Oeatmeal – תגובת Paleo לעוגיות שיבולת שועל, ו עוגיות שיבולת שועל חמאה (שיבולת שועל חקיין Scotchies).
הוראות
מחממים תנור ל 375 F. מעילים קלות תבנית אפייה עם ספריי בישול. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הסוכר החום וחמאה עד מעורבב היטב.
מוסיפים את שיבולת השועל, הביצה והחלב, מערבבים היטב. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ציפורן ומלח. בהדרגה להוסיף לתערובת שיבולת השועל, ערבוב טוב. מערבבים באגוזים, צימוקים, וניל. זרוק את הבצק על ידי כף חופנים, מרווחים בערך 1 אינץ ' זה מזה, על תבנית האפייה.
מעבירים את העוגיות למתלה תיל כדי להתקרר. חזור עם הבצק הנותר.