. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, עוגיות קראן-פיסטוק, ו עוגיות קראן-פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מקציפים רסק תפוחים, חמאה, סוכר חום, ביצים ווניל יחד בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
טעם מייפל לפי הטעם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, ומלח יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת רסק תפוחים. מקפלים שיבולת שועל, חמוציות, שבבי שוקולד לתוך הבלילה; טיפה על ידי כפית גדולה על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטורים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טעם מייפל לפי הטעם
תפוח נוסף אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לסובב חבלי ליקריץ
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
תן עוגיות להתקרר על מחבתות במשך כמה דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.