קושימומחה
מוכן ב27 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל
אם יש לך בערך 27 דקות לבלות במטבח, עוגיית שיבולת שועל משוטטת עשויה להיות עצומה ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה לא כל כך מדהים. עוגיות שיבולת שועל, עוגיות שיבולת השועל הכי מלאות אי פעם, ו קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מורחים שיבולת שועל בשכבה אחת על תבניות חצי גיליון ואופים עד קלוי קל, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים את שיבולת השועל מהתנור ומניחים להתקרר במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
טוחנים 8 אונקיות מהשיבולת שועל הקלויה במעבד מזון למשך 3 דקות או עד לקבלת עקביות של קמח מלא.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים את אבקת האפייה, הקינמון והמלח והדופק לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
מלחמלח
7
שלב את החמאה, הסוכר החום והסוכר המגורר בקערת מערבל המעמד, וערבב במהירות בינונית עד לקבלת צבע בהיר, כ -3 דקות. עצור פעם אחת כדי לגרד את דפנות הקערה. מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים את הביצה והווניל ומערבבים לאיחוד. עצור לגרד את דפנות הקערה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
8
עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, הוסיפו לאט את תערובת שיבולת השועל, את 8 אונקיות שיבולת השועל הנותרות ואת הצימוקים עד לאיחוד. עצור פעם אחת כדי לגרד את דפנות הקערה. גורפים את הבצק עם כדור גלידה של 1 אונקיה או צלחת על תבניות חצי גיליון מרופדות קלף, ומשאירים 2 אינץ ' בין כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
צימוקיםצימוקים
בצקבצק
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
אופים את העוגיות במשך 12 דקות, מסובבים את המחבתות לאחר 6 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים את התבניות מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר על התבניות למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
העבירו את העוגיות לרשת קירור להתקררות מלאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות שיבולת שועל. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות רומבאואר קליפורניה זינפנדל ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
רומבאואר קליפורניה זינפנדל (חצי בקבוק)
רומבאואר קליפורניה זינפנדל (חצי בקבוק)
זינפנדל קליפורניה הקלאסי שלנו הוא סגול כהה-אודם, עם גוון ארגמן בוהק. על האף, ניחוחות מרוכזים של אוכמניות ופטל מתמזגים עם ציפורן ותבלינים. טעמים שופעים של פטל, ריבת אוכמניות, שזיפים ווניל מציפים את החיך, ואחריהם נגיעות של פלפל לבן ברקע. טאנינים מפוארים ועגולים ואורך רב יוצרים גימור רענן ומפתה.