עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות צימוקים שיבולת שועל. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-626 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר מגורען, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1 תנור מראש חום ל 350 מעלות. גריז שני יריעות עוגיות גדולות או קו עם סילפט, נייר קלף או נייר שעווה.2 בקערת ערבוב גדולה, לנצח חמאה עד שמנת.
להוסיף סוכרים; לנצח עד רכות, על 3 דקות. מוכה בביצים.
מערבבים קמח, מלח, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט יחד בקערה בינונית. מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת חמאה וסוכר. מערבבים בצימוקים ואגוזים. מערבבים בשיבולת שועל.4 כפית את הבצק על ידי כף גדולתלוי על גבי יריעות עוגיות מוכנות, משאיר לפחות 2 אינץ ' בין כל עוגייה. 5
אופים עד קצות עוגיות להפוך חום זהוב, 10-12 דקות. מגניב 1 דקה על סדינים עוגיות. ואז להסיר אותם בזהירות, באמצעות מרית מתכת, כדי מתלה תיל. מגניב לגמרי. הם יהיו די רכים עד מקורר לחלוטין. אחסן היטב.