עוגיות שיבולת שועל וצימוקים VIII
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים VIII עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, ממתיק פרוקטוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 32%. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה, פרוקטוז וחלבון ביצה עד חלקה. מערבבים את רסק התפוחים, מיץ תפוחים להתרכז וניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ואם תרצה, מלח; מערבבים לתוך תערובת רסק תפוחים. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל וצימוקים קצוצים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש, עד עוגיות מוצקות למגע משחימים קלות. מגניב 1 דקה על הסדינים עוגיות לפני הסרת חוט מתלים להתקרר לחלוטין. כאשר מגניב, לאחסן במיכל אטום. אני אוהב לשמור את שלי במקרר.