עוגיות שיבולת שועל וצימוקים VIII הוא חלב חינם קינוח. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, רסק תפוחים, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה, פרוקטוז וחלבון ביצה עד חלקה. מערבבים את רסק התפוחים, מיץ תפוחים להתרכז וניל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוחים
רסק תפוחים
חלבונים
מרגרינה
פרוקטוז
וניל
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ואם תרצה, מלח; מערבבים לתוך תערובת רסק תפוחים. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל וצימוקים קצוצים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
רסק תפוחים
קינמון
צימוקים
עוגיות
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש, עד עוגיות מוצקות למגע משחימים קלות. מגניב 1 דקה על הסדינים עוגיות לפני הסרת חוט מתלים להתקרר לחלוטין. כאשר מגניב, לאחסן במיכל אטום. אני אוהב לשמור את שלי במקרר.