עוגיות שיבולת שועל חמאת בוטנים
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח כשר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו לופטהאוס בסגנון רך חמאת בוטנים צ'יפס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° ולהתאים שני מתלים לאמצע התנור. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח עוגה, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח עד בשילוב טוב.
בקערה של מערבל לעמוד, לערבב חמאה על מהירות גבוהה עד אור שמנת, על 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף חמאת בוטנים ומערבבים על גבוה עד משולב היטב, גירוד את הצדדים של הקערה עם מרית לפי הצורך. להפחית את המהירות לסוכרים נמוכים ולהוסיף סוכר חום ולבן, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית עד שהכל משולב היטב, בהיר יותר בצבע, ורך, על 2 דקות, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיפים ביצים ווניל ומערבבים עד שהם נעלמים לחלוטין.
להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף תערובת קמח, לאט, רק עד שהוא משולב באופן מלא. החזירו את המערבל למהירות בינונית, הוסיפו שיבולת שועל וערבבו עד לשילוב מלא. להעביר קערת ערבוב למקרר כדי להירגע במשך 30 דקות.
קו שני מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף. באמצעות כף גלידה 3, בצק חלק לתוך 18 כפות ולחלק באופן שווה על פני 2 מחבתות גיליון, משאיר 1 1/2 אינץ ' של מקום בין כפות. אם אין לך כף גלידה, למדוד כף אחת של בצק עם כף למדוד ולעשות מנות אחרות בגודל דומה.
אופים במשך 5 דקות, ולאחר מכן באמצעות האחורי של מרית, לחץ על עוגיות עד שהם יוצרים שטוח 3 אינץ ' דיסקים. חזור לתנור, הזזת המחבת העליונה לתחתית ולהיפך, ואופים עד תחתית מתחילים להפוך חום, על 4 דקות. ייתכן שעוגיות לא נראות מוכנות במלואן, אך אל תספגו יותר מדי.
העברת עוגיות קירור מתלה מגניב לחלוטין אם משתמשים עבור כריכי גלידה.