עוגיות שיבולת שועל חמוציות-אגוז
עוגיות שיבולת שועל חמוציות אגוז דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פקאן, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), ו עוגיות חמוציות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מניחים חמאה ללא מלח וסוכר חום בהיר לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד ומערבבים על מהירות בינונית איטית עד רכה מאוד, 3 עד 4 דקות. לנצח בתמצית הוניל, ואחריו ביצים, אחד בכל פעם. להפחית את מהירות המערבל למהירות הנמוכה ביותר ולהשאיר פועל.
בקערה נפרדת מקציפים יחד את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, קינמון, מלח כשר ואגוז מוסקט.
יוצקים את החומרים יבשים למיקסר פועל לאט בשלישים; לערבב חמוציות מיובשות ואגוזים עד רק incorporated. באמצעות סקופ עוגיות גדול, מניחים בצק על תבנית אפייה מוכנה כ 2 אינץ ' זה מזה.
אופים אצווה אחת בכל פעם בתנור שחומם מראש רק עד הקצוות הם חומים, 17 עד 18 דקות. אפשר להתקרר על גיליונות אפייה במשך כ 5 דקות לפני הסרת כדי לסיים קירור על מדפי תיל.