עוגיות שיבולת שועל טעימות להפליא עם פצפוצי שוקולד
עוגיות שיבולת שועל טעימות שוקולד סופר עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם קמח, קינמון טחון, שוקולד בלוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 20%. נסו סופר-נתח שוקולד לבן עוגיות אגוז מקדמיה, עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, אבקת האפייה, קינמון ומלח כשר.
בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד, לשלב את הסוכר החום, סוכר מגורען וחמאה. באמצעות מקצף חשמלי או חיבור ההנעה של מערבל לעמוד, להכות יחד את החמאה והסוכר עד שהם קלים ורכים.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם ומכים אותם לתוך תערובת חמאה וסוכר.
עם מרית גומי או עם מערבל לעמוד על נמוך, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה/סוכר.
מערבבים עד רק בשילוב. מקפלים את נתחי השוקולד ואגוזי מלך.
כפית את בצק העוגיות על ידי 2 כדורי גודל כף על גיליון עוגיות ungreased.
מניחים את כדורי בצק עוגיות 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון העוגיות.
מניחים את גיליון העוגיות בתנור ואופים במשך 12 עד 13 דקות.
כאשר העוגיות יוצאות מהתנור מיד מפזרות כל עוגייה עם כמה גרגרי מלח ים. זה באמת חשוב לעשות בזמן שהעוגיות חמות.
תן את העוגיות מגניב במשך 2 עד 3 דקות ולאחר מכן להעביר אותם מתלה קירור.