קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

עוגיות שכבת מנטה

עוגיות שכבת מנטה
עוגיות שכבת מנטה דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3108 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 142 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד, צבע מאכל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגיות שכבת מנטה, בראוניז מנטה שכבה משולשת, ו עוגת שכבות קליפת מנטה.

הוראות

1
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר עד חיוור ורך, על 4 דקות. בינתיים, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
עם ריצת מיקסר, מוסיפים ביצה וחלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תוסיף וניל. לאט להוסיף תערובת קמח ולהכות על נמוך רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מחלקים את הבצק לשלישים. צור שליש לדיסק; להפריש. להחזיר שליש נוסף למיקסר, להעלות את המהירות בינונית-נמוכה, ולהוסיף 1/4 כפית. תמצית מנטה וצבע מאכל אדום; צורה לדיסק ולהניח בצד. קערה ערבוב נקי מצורף משוט. שים את שליש הבצק האחרון בקערת ערבוב והכה הנותרים 1/4 כפית. תמצית מנטה וצבע מאכל ירוק; צורה לדיסק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
תמצית מנטהתמצית מנטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
צייר 6-by 8-in. מלבן על גיליון נייר שעווה. הפוך את הסדין וקפל אותו קלות. עבודה עם דיסק אחד בכל פעם, לשים את הבצק במרכז המלבן. באמצעות מערוך מקור קל, האצבעות שלך, מגרדת מאפה או סרגל, רול וצורה כל דיסק כדי להתאים מלבן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
שכבה כל מלבן בצק בין גיליונות נייר שעווה וצינה לפחות 30 דקות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני המשך.
8
לקלף נייר שעווה ממלבנים ולשים גיליון אחד על הדלפק; להשליך את השאר. מניחים בצק ירוק על נייר שעווה. למעלה עם בצק אדום, רירית אותם באופן שווה ככל האפשר, ולחץ בעדינות למטה. בצק אדום עליון עם בצק רגיל. בעדינות לגלגל בצק מחסנית עם סיכה מתגלגל לאטום שכבות, ולאחר מכן לקצץ קצוות לא אחידים עם סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הערה: חנות עוגיות, מנטה בסופו של דבר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב או במקרר עד 1 שבוע. להקפיא עוגיות עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
10
חותכים את ערימת הבצק לאורכו לשלושה 2-in.- עמודים רחבים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
חותכים כל עמודה לרוחב לתוך 1/3-in.- חתיכות עבות.
12
להניח חתיכות 2 ב. מלבד על 3 דפי אפייה מרופדים בקלף. להקפיא 30 עד 45 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים עוגיות 7 דקות, ולאחר מכן להחליף עמדות של גיליונות אפייה ואופים עד תחתית הם חום זהוב בהיר, 7 דקות יותר. (ייתכן שיהיה עליך לאפות ב 2 קבוצות אם התנור שלך לא יחזיק 3 גיליונות אפייה; לשמור על עוגיות במקפיא עד מוכן לאפות.) עוגיות מגניב על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
לשים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום שיתאים מעל סיר עם כמה סנטימטרים של מים בו (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים); להגדיר קערה בצד. להביא מים לרתיחה חשופה, לכבות חום, ולהגדיר קערה על מים. מערבבים שוקולד עד נמס וחלק. טובלים כל עוגייה על 1/2 ב. לתוך שוקולד, ואז לטבול לתוך או מפזרים ממתקים מרוסקים. הגדר על נייר שעווה להקשיח (או לצנן במקרר 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף