עוגיות שכבת מנטה
עוגיות שכבת מנטה דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3108 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 142 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד, צבע מאכל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגיות שכבת מנטה, בראוניז מנטה שכבה משולשת, ו עוגת שכבות קליפת מנטה.
הוראות
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר עד חיוור ורך, על 4 דקות. בינתיים, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה נפרדת.
עם ריצת מיקסר, מוסיפים ביצה וחלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
תוסיף וניל. לאט להוסיף תערובת קמח ולהכות על נמוך רק עד בשילוב.
מחלקים את הבצק לשלישים. צור שליש לדיסק; להפריש. להחזיר שליש נוסף למיקסר, להעלות את המהירות בינונית-נמוכה, ולהוסיף 1/4 כפית. תמצית מנטה וצבע מאכל אדום; צורה לדיסק ולהניח בצד. קערה ערבוב נקי מצורף משוט. שים את שליש הבצק האחרון בקערת ערבוב והכה הנותרים 1/4 כפית. תמצית מנטה וצבע מאכל ירוק; צורה לדיסק ולהניח בצד.
צייר 6-by 8-in. מלבן על גיליון נייר שעווה. הפוך את הסדין וקפל אותו קלות. עבודה עם דיסק אחד בכל פעם, לשים את הבצק במרכז המלבן. באמצעות מערוך מקור קל, האצבעות שלך, מגרדת מאפה או סרגל, רול וצורה כל דיסק כדי להתאים מלבן.
שכבה כל מלבן בצק בין גיליונות נייר שעווה וצינה לפחות 30 דקות ועד לילה.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני המשך.
לקלף נייר שעווה ממלבנים ולשים גיליון אחד על הדלפק; להשליך את השאר. מניחים בצק ירוק על נייר שעווה. למעלה עם בצק אדום, רירית אותם באופן שווה ככל האפשר, ולחץ בעדינות למטה. בצק אדום עליון עם בצק רגיל. בעדינות לגלגל בצק מחסנית עם סיכה מתגלגל לאטום שכבות, ולאחר מכן לקצץ קצוות לא אחידים עם סכין חדה מאוד.
הערה: חנות עוגיות, מנטה בסופו של דבר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב או במקרר עד 1 שבוע. להקפיא עוגיות עד 2 חודשים.
חותכים את ערימת הבצק לאורכו לשלושה 2-in.- עמודים רחבים.
חותכים כל עמודה לרוחב לתוך 1/3-in.- חתיכות עבות.
להניח חתיכות 2 ב. מלבד על 3 דפי אפייה מרופדים בקלף. להקפיא 30 עד 45 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
אופים עוגיות 7 דקות, ולאחר מכן להחליף עמדות של גיליונות אפייה ואופים עד תחתית הם חום זהוב בהיר, 7 דקות יותר. (ייתכן שיהיה עליך לאפות ב 2 קבוצות אם התנור שלך לא יחזיק 3 גיליונות אפייה; לשמור על עוגיות במקפיא עד מוכן לאפות.) עוגיות מגניב על מדפים תיל.
לשים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום שיתאים מעל סיר עם כמה סנטימטרים של מים בו (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים); להגדיר קערה בצד. להביא מים לרתיחה חשופה, לכבות חום, ולהגדיר קערה על מים. מערבבים שוקולד עד נמס וחלק. טובלים כל עוגייה על 1/2 ב. לתוך שוקולד, ואז לטבול לתוך או מפזרים ממתקים מרוסקים. הגדר על נייר שעווה להקשיח (או לצנן במקרר 15 דקות).