עוגיות תות עם נענע וקצפת
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תות מאצ'ה עם קצפת ליים, עוגיות דבש-תותים עם דבש ממותק קצפת, ו חטיפי בייקון עם קצפת חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. גיליון אפייה עם נייר קלף. תערובת קמח, 4 כפות סוכר, אבקת אפייה, ומלח במעבד 5 שניות.
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 1 קרם כוס קליפת תפוז. תהליך רק עד לגושים לחים טופס. לאסוף בצק לכדור; ללוש בעדינות 5 סיבובים.
מרדדים בצק על משטח מקומח עד 3/4 אינץ ' עבה עגול. באמצעות חותך בקוטר 3 אינץ', לגזור 3 סיבובים. לאסוף בצק reroll לפי הצורך לעשות 3 סיבובים 3 אינץ ' יותר. סדר סיבובים על גיליון מוכן.
מברשת עם 2 כפות שמנת; מפזרים 1 כף סוכר.
אופים ביסקוויטים עד הזהב חיוור ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות. מגניב 15 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.)
מערבבים פירות יער, 1/2 כוס סוכר, מנטה, קליפת תפוז בקערה בינונית; מערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות ועד 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים קרם, וניל, הנותרים 3 כפות סוכר בקערה גדולה.
להקציף עד פסגות רכות טופס.
חותכים ביסקוויטים אופקית לשניים.
מניחים 1 ביסקוויט התחתון בכל אחד 6 קערות. למעלה כל אחד עם פירות יער, ולאחר מכן ממותק קצפת ביסקוויט העליון.