עוגיות תיבת קרח שוודיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תיבת קרח שוודית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, זרעי קימל, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: עוגיות קופסת אוכל, עוגיות חמאה שוודיות, ו עוגיות חג מולד שבדיות.
הוראות
בקערה בינונית, שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור. מערבבים את הביצים ווניל.
בקערה בינונית נוספת, לשלב את זרעי קימל, קמח ואגוזים.
מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים היטב.
טופס בצק לתוך גליל ארוך לעטוף עם ניילון לעטוף או נייר שעווה. צ ' יל במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אפיית גיליון.
חותכים דק את הבצק הצונן ואופים במשך 10 עד 12 דקות.