עוגיות תפוזים-שקדים עם פרפה חמוציות
עוגיות תפוזים-שקדים עם פרפה חמוציות הוא חלב חינם קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, קיצור ירקות לא hydrogenated, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שיבולת שועל חמוציות עם שקדים, חמוציות-פודינג שקדים כתום, ו ביסקוטי שקדים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חמוציות ו להתרכז חמוציות להתבשל בסיר בינוני. כיסוי; לבשל מעל חום בינוני-נמוך עד פירות יער הם מאוד רך, על 12 דקות. מגניב; מחית בבלנדר עד חלקה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים חלמונים ביצה, סוכר, מיץ תפוזים, סירופ תירס, וודקה בקערת מתכת גדולה.
מניחים מעל סיר של מים רותחים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד עבה billowy ו מיידית לקרוא מדחום רושמים 60° במשך 3 דקות, על 7 דקות בסך הכל.
הסר קערה מעל מים. מקציפים תערובת 2 דקות.
להוסיף 1 כוס מחית חמוציות; לנצח עד תערובת הוא מגניב, על 5 דקות. כיסוי; להקפיא עד המשרד, על 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה; לשמור קפוא. צמרמורת הנותרים מחית.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים עד 400°f. תבנית אפייה עם קלף.
לטאטא ביצה לבן 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה.
לטחון 1/2 כוס סוכר ודבק שקדים במעבד לארוחה משובחת.
מוסיפים קמח והבא 4 מרכיבים; תערובת 5 שניות.
הוסף קיצור; תערובת עד צורות ארוחה גס.
להקציף חלמון ביצה ומיץ תפוזים בקערה קטנה; להוסיף מרכיבים יבשים, לזרוק עד טופס גושים. לאסוף בצק לתוך יומן 10 אינץ ' ארוך.
חותכים לרוחב ל -10 חתיכות. צורה כל לתוך 2 1/4 אינץ 'עגול, על 1 אינץ' עבה.
מקום על הסדין. שקדים כפית על ביסקוויטים (כמה ביצה לבן יישאר).
אופים ביסקוויטים עד הזהב ובוחן מוכנס למרכזים יוצא נקי, 25 דקות.
מערבולת 1 כוס הנותרים מחית חמוציות לתוך ציפוי שמנת (בערך 5 סיבובים; לא overmix) עבור מראה ריבוד. חצי ביסקוויטים אופקית.
בואו parfait חמוציות לרכך מעט בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני הרכבת shortcakes. תלולית פרפה על תחתית ביסקוויט; לכסות עם צמרות. תערובת מאונד קרם-חמוציות לצד.
* משחת שקדים זמינה במעבר האפייה של סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות.