עוגיית פיסטוק
עוגיית פיסטוק היא עוגת חמאה. צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, פיסטוקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיית פיסטוק, עוגיית פיסטוק, ו עוגיית פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse פיסטוקים במעבד מזון עד הקרקע דק אבל לא משחה, על 30 שניות.
מוסיפים קמח, סוכר, חמאה, מלח ווניל; דופק עד תערובת היא עקביות של קמח תירס. עם ריצת מכונה, טפטוף ב 2 כפות מי קרח (בצק מתפורר צריך להיווצר; לא overprocess).
מעבירים את הבצק לגיליון נייר קלף ומטפחים אותו למלבן. למעלה עם גיליון אחר של קלף ולהתגלגל למלבן 12x8".
מעבירים את הבצק (בנייר אפייה) לתבנית אפייה ומקררים עד למשבר, כ-1 שעה.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 ° F.
הסר גיליון העליון של נייר קלף מן הבצק ולהשליך.
חותכים את הבצק לאורך ל 8 רצועות שוות, ואז כל רצועה לרוחב לרבעים, ויוצרים 32 מלבנים.
מניחים מלבנים על 2 גיליונות אפייה מרופדים בקלף, מרווחים 1" זה מזה.
אופים עוגיות חמאה עד חום זהוב, סדינים מסתובבים באמצע, 18-20 דקות.
להעביר מתלים תיל; בואו מגניב.
לעשות קדימה: ניתן להכין עוגיות חמאה 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.