קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Blackout

עוגת Blackout
עוגת Blackout עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, קקאו, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, עוגת Blackout שוקולד, ו עוגת Blackout מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס חלב עם 2 כפות סוכר בסיר קטן ולהביא רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בקערת ערבוב, לשלב סוכר שנותר עם מלח, קקאו, ו קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
להקציף הנותרים 1/2 כוס חלב לא מחומם. בהדרגה לטאטא בחלב חם ומניחים תערובת שלמה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
חום, מעל חום בינוני, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה ופשוט מתחיל לבעבע.
5
לטאטא ביצה חלמון ביצה ולבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום וקצף בשוקולד קצוץ וחמאה. כששניהם נמסים, מסננים פודינג דרך מסננת משובחת, וקריר. כיסוי עם פלסטיק ושמורה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף
7
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. קלות חמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה וקו עם קלף. חמאה על הקלף ומחבתות קמח, רועד את העודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
9
במיקסר עם מצורף שוט, להכות ביצים וסוכר עד עבה בצבע לימון. מקציפים בשמן צמחי. לסירוגין להוסיף מרכיבים יבשים עם חלב חמאה, גירוד הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
חלב-חמאהחלב-חמאה
לימוןלימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
מוסיפים את הקפה והוניל ליצירת הבלילה דקה. מחלקים בין מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קפהקפה
11
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת במשך 15 דקות. הפוך על מדפים קירור, לקלף את הנייר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
12
כאשר מגניב, לפצל כל עוגה לשניים עם סכין חיתוך משונן. שמור שכבה 1 לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
13
מורחים שכבה תחתונה עם מחצית פודינג שוקולד שמורות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
14
מניחים שכבה שנייה על גבי ומורחים עם פודינג שנותר. למעלה עם שכבת העוגה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
15
כדי להפוך את הדובדבן: על דוד כפול, להמיס שוקולד עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
16
הסר מהחום, להקציף קפה מבושל, סירופ תירס, וניל.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מניחים הדובדבן על אמבט קרח וצינה, לטאטא לעתים קרובות עד התערובת היא של עקביות רכה אבל להפיץ. עבודה במהירות, קרח הצדדים העליון של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
במעבד מזון, דופק את העוגיות לפירורים. לחץ על הפירורים על הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
19
מגישים עוגה בטמפרטורת החדר. אם מחזיק במשך יותר מ 2 שעות, לאחסן במקרר עד 48 שעות, אבל להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)חמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר3(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)36פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו (עדיפה הולנדית מעובד)קקאו (עדיפה הולנדית מעובד)2(חוֹרֶף)קקאו (רצוי הולנדית מעובד)קקאו (רצוי הולנדית מעובד)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושל חםקפה מבושל חם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושל, בטמפרטורת החדרקפה מבושל, בטמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס1(קיבלר)(קיבלר)1זנים של פטריותזנים של פטריות2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצי שוקולד מתוק, קצוץ דקחצי שוקולד מתוק, קצוץ דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצי שוקולד מתוקחצי שוקולד מתוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות