עוגת Blackout עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, קקאו, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, עוגת Blackout שוקולד, ו עוגת Blackout מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 כוס חלב עם 2 כפות סוכר בסיר קטן ולהביא רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בקערת ערבוב, לשלב סוכר שנותר עם מלח, קקאו, ו קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
אבקת קקאו
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
להקציף הנותרים 1/2 כוס חלב לא מחומם. בהדרגה לטאטא בחלב חם ומניחים תערובת שלמה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
4
חום, מעל חום בינוני, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה ופשוט מתחיל לבעבע.
5
לטאטא ביצה חלמון ביצה ולבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הסר מהחום וקצף בשוקולד קצוץ וחמאה. כששניהם נמסים, מסננים פודינג דרך מסננת משובחת, וקריר. כיסוי עם פלסטיק ושמורה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מקציף
7
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. קלות חמאה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה וקו עם קלף. חמאה על הקלף ומחבתות קמח, רועד את העודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
9
במיקסר עם מצורף שוט, להכות ביצים וסוכר עד עבה בצבע לימון. מקציפים בשמן צמחי. לסירוגין להוסיף מרכיבים יבשים עם חלב חמאה, גירוד הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
חלב-חמאה
לימון
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
10
מוסיפים את הקפה והוניל ליצירת הבלילה דקה. מחלקים בין מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קפה
11
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת במשך 15 דקות. הפוך על מדפים קירור, לקלף את הנייר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
12
כאשר מגניב, לפצל כל עוגה לשניים עם סכין חיתוך משונן. שמור שכבה 1 לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
סכין
13
מורחים שכבה תחתונה עם מחצית פודינג שוקולד שמורות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מורחים
14
מניחים שכבה שנייה על גבי ומורחים עם פודינג שנותר. למעלה עם שכבת העוגה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
15
כדי להפוך את הדובדבן: על דוד כפול, להמיס שוקולד עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
16
הסר מהחום, להקציף קפה מבושל, סירופ תירס, וניל.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל
סירופ תירס
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
מניחים הדובדבן על אמבט קרח וצינה, לטאטא לעתים קרובות עד התערובת היא של עקביות רכה אבל להפיץ. עבודה במהירות, קרח הצדדים העליון של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קרח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
18
במעבד מזון, דופק את העוגיות לפירורים. לחץ על הפירורים על הצדדים העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
19
מגישים עוגה בטמפרטורת החדר. אם מחזיק במשך יותר מ 2 שעות, לאחסן במקרר עד 48 שעות, אבל להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.