עוגת אבטיח
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת אבטיח, עוגת אבטיח, ו עוגת אבטיח.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז ותחתיות קמח וצדדים של שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה.
עבור העוגה: לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש. קרם החמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במשך כשתי דקות במהירות בינונית.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד אור ורך, עוד 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב כדי להבטיח כי כל אחד משולב לפני הוספת הבא.
להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, ב 2 עד 3 תוספות כל, להבטיח כי כל תוספת מעורבב באופן מלא לפני הוספת הבא. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי עם כל תוספת.
בקערה נפרדת, עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה לפסגות רכות. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוקצף לתוך הבלילה עם מרית גומי.
להוסיף כמה טיפות של צבע מאכל אדום, ערבוב בעדינות עד הבלילה עוגה יש גוון ורוד עמוק. מקפלים פנימה מיני שוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן וחלק עם מרית גומי.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון של העוגה הוא חום זהוב ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
תן את העוגות מגניב המחבתות במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט לתת מגניב לחלוטין. במידת הצורך, להשתמש בסכין משונן לחתוך את העוגות כדי להפוך אותם ברמה.
עבור ציפוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם חמאה עד חלקה מאוד, על 3 דקות במהירות גבוהה. צמצם את המהירות לנמוך והוסף כ-3 כוסות סוכר של ממתקים. המשך להכות במהירות נמוכה עד incorporated.
עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את הסוכר שנותר מהממתקים, לאט לאט, עד להגעת העקביות המתפשטת הרצויה. אם הציפוי מקבל עבה מדי, מערבבים בחלב או שמנת כדי לדלל אותו.
מחלקים את הציפוי לשתי קערות: 2/3 של הציפוי בקערה אחת, ו 1/3 בשנייה. גוון 2/3 של ציפוי ורוד עמוק, כדי להתאים את צבע העוגה קרוב ככל שתוכל; גוון את שאר הציפוי ירוק.
כפור את הצדדים של העוגות עם ציפוי ירוק. לאחר חלבית, לשים את העוגות במקרר, כך הציפוי יכול להגדיר במשך כמה דקות לפני שתמשיך לכפור את צמרות העוגה עם ציפוי ורוד. מנקדים את צמרות עוגות חלבית עם שבבי שוקולד מיני כדי לדמות זרעי אבטיח.