קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת אבטיח, עוגת אבטיח, ו עוגת אבטיח.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז ותחתיות קמח וצדדים של שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
עבור העוגה: לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש. קרם החמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במשך כשתי דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד אור ורך, עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב כדי להבטיח כי כל אחד משולב לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, ב 2 עד 3 תוספות כל, להבטיח כי כל תוספת מעורבב באופן מלא לפני הוספת הבא. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי עם כל תוספת.
בקערה נפרדת, עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה לפסגות רכות. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוקצף לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להוסיף כמה טיפות של צבע מאכל אדום, ערבוב בעדינות עד הבלילה עוגה יש גוון ורוד עמוק. מקפלים פנימה מיני שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפס
צבע מזון אדום
8
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן וחלק עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון של העוגה הוא חום זהוב ו tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
תן את העוגות מגניב המחבתות במשך 5 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט לתת מגניב לחלוטין. במידת הצורך, להשתמש בסכין משונן לחתוך את העוגות כדי להפוך אותם ברמה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
כתום M&m מעט אפייה
11
עבור ציפוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, קרם חמאה עד חלקה מאוד, על 3 דקות במהירות גבוהה. צמצם את המהירות לנמוך והוסף כ-3 כוסות סוכר של ממתקים. המשך להכות במהירות נמוכה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
תוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
14
מוסיפים את הסוכר שנותר מהממתקים, לאט לאט, עד להגעת העקביות המתפשטת הרצויה. אם הציפוי מקבל עבה מדי, מערבבים בחלב או שמנת כדי לדלל אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
15
מחלקים את הציפוי לשתי קערות: 2/3 של הציפוי בקערה אחת, ו 1/3 בשנייה. גוון 2/3 של ציפוי ורוד עמוק, כדי להתאים את צבע העוגה קרוב ככל שתוכל; גוון את שאר הציפוי ירוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
כפור את הצדדים של העוגות עם ציפוי ירוק. לאחר חלבית, לשים את העוגות במקרר, כך הציפוי יכול להגדיר במשך כמה דקות לפני שתמשיך לכפור את צמרות העוגה עם ציפוי ורוד. מנקדים את צמרות עוגות חלבית עם שבבי שוקולד מיני כדי לדמות זרעי אבטיח.