עוגת אגוז ושקד עם קומפוט כתום-רימון
עוגת אגוז ושקד עם קומפוט כתום-רימון הוא חלב חינם קינוח. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שקדים, עוגת מצות ארוחה, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שקדים תפוזים ללא גלוטן עם מיץ רימון פום, קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז, ו עוגת שקדים-Macaroon עם ציפוי שוקולד קומפוט כתום.
הוראות
מברשת 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה עם שמן.
מערבבים אגוזי מלך, שקדים, ועוגה ארוחה במעבד; לטחון אגוזים דק.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים, קליפת לימון, קליפת תפוז, קינמון, ומלח בקערה גדולה עד תחילת להתעבות, על 3 דקות. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, מכות עד עבה מאוד ואור בצבע, על 2 דקות יותר. הכה במיץ תפוזים; לקפל בתערובת אגוז. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון ב 3 תוספות.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד נפוח וזהב עמוק ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 35 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה (מרכז העוגה תיפול).
מניחים מסננת גדולה מעל קערה.
חותכים את כל הקליפה ואת התמורה מתפוזים. עבודה מעל מסננת, לחתוך תפוזים בין ממברנות לשחרר קטעים לתוך מסננת. לסחוט כל מיץ ממברנות תפוז מעל.
תן תפוזים לנקז בעת הכנת סירופ.
להביא מיץ רימונים, סוכר, מיץ לימון, קליפת תפוז שמורות לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד סוכר מתמוסס וצורות סירופ דק.
מחזיק קליפת תפוז בחזרה עם כף, יוצקים 3/4 סירופ כוס לתוך קערה קטנה. כף מעל עוגה; בואו לעמוד לפחות 1 שעה.
מוסיפים מיץ תפוזים סחוט לסירופ שנותר במחבת. מרתיחים סירופ עם קליפה עד מופחת מספיק כף המעיל, על 8 דקות. זרוק את פיל. האם עוגה קדימה ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מקם מקטעים כתומים בקערה. מכסים ומקררים מקטעים כתומים וסירופ בנפרד.
מוסיפים סירופ למקטעים כתומים; מניחים לקומפוט לעמוד 15 דקות. לקצץ קצוות העוגה.
לחתוך עוגה לאורכו לתוך 2 1/2-inch-רחב רצועות.
חותכים רצועות באלכסון ליהלומים; מניחים על צלחות. כף compote מעל ומגישים.