עוגת אגוז פיסטוק
עוגת Bundt פיסטוק אגוז דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 634 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמנת, שמן צמחי, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגת פיסטוק Bundt, עוגת פיסטוק Bundt, ו עוגת פיסטוק בנדט קלה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת העוגה ופודינג מיידי.
מוסיפים את השמנת החמוצה, שמן וביצים, מערבבים היטב.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים את הסוכר החום, אגוזי מלך וקינמון, מפזרים על הבלילה במחבת. כיסוי עם הבלילה הנותרת.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 15 דקות במחבת לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. כאשר העוגה מקורר, אבק עם הסוכר ' ממתקים.