תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, זיגוג שוקולד, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד, עוגת אגוזי לוז שוקולד קראנץ (פחמימות וגלוטן נמוך), ו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 2 גליונות אפייה עם parchmentpaper. מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. הגדל חום ומבשללא ערבוב, מדי פעם מסתחרר פאנאנד מבריש את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, עד ענבר בצבע, 7-8 דקות.מערבבים אגוזי לוז, ואז לשפוך על 1 מוכןגליון, להפריד אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפה
2
בואו מגניב.
3
מעביר אגוזים מסוכרים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים שמן אגוזי לוז ופרה עד רסק פרלין tomake חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזים
פרלינים
5
שלב שני שוקולדים 3 כפות רסק פרלין בקערת מתכת בינונית (מילואים הנותרים דבק פרלין עבור שכבת pralinemousse). הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד chocolateis נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מסירים מחום ומערבבים במלח, ואז מדגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
(צינור גדול)
7
פרוש בשכבה דקה (על 1/8") על גיליון הכנה שני. צ ' יל עד סט, about30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. לכסות ולשמור מקורר. לכסות ולהחזיק פרלין הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
1
מחממים תנור ל 191°. קו מחבת גיליון 17x11x1 " עם נייר קלף; נייר חמאה. לנפות קמח אבקת קקאו intoa קערה בינונית ולהניח בצד. הבדל4 ביצים, הצבת חלמונים בקערה גדולהלבן בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חלמונים עם 1/2 כוס סוכר onmedium מהירות עד עבה ואור צהוב, על 3 דקות. לנצח 4 ביצים שלמות, oneat פעם, מיזוג טוב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(קיבלר)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
באמצעות מקצף נקי ויבש, לנצח לבן ביציעם נשאר 1/2 כוס סוכר תירס syprupuntil מעט מעובה וקציפתי, about2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(קיבלר)
3
מוסיפים תערובת ביצה-לבן לחלמון ביצה ומכים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
תערובת אבקת קקאו Addflour; מקפלים רק toblend.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
5
פרושים באופן שווה על preparedbaking גיליון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר לחלוטין. הפוך את העוגה על גדוללוח ייחום או גיליון אפייה לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מברשת עוגה בכל רחבי עם brandy.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
בואו coolto טמפרטורת החדר. עם ריצת מכונה, להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, puréeing untilsmooth בין תוספות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1
מערבבים שוקולד, רסק פרלין, וחמאה במדיום. להביא 3/4 כוס קרם לרתיחה בקטן גלאוקפן; לשפוך על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פרלינים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2
Letstand במשך 1 דקה, ואז מערבבים עד מומסותשן. מקציפים הנותרים 1 כוס creamuntil רך פסגות טופס. מקפלים קצפת creaminto תערובת שוקולד. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1
מורחים אגוז גנאש overcake ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מורחים מוס על גנצ ' אה ומקפיא עד שנקבע, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
חותכים לרוחב עוגה לשלישים;מחסנית שכבות על גבי אחד את השני. Trimedges, ואז להפיץ זיגוג שוקולד overtop וצדדים של עוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מקום במקרר ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
בואו עוגה לעמוד בחדר temperaturefor 30 דקות לפני ההגשה. לשבור מחנק שוקולד uppraline לתוך shards גדול ולסדר על גבי עוגה.