קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין

עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, זיגוג שוקולד, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד, עוגת אגוזי לוז שוקולד קראנץ (פחמימות וגלוטן נמוך), ו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גליונות אפייה עם parchmentpaper. מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. הגדל חום ומבשללא ערבוב, מדי פעם מסתחרר פאנאנד מבריש את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, עד ענבר בצבע, 7-8 דקות.מערבבים אגוזי לוז, ואז לשפוך על 1 מוכןגליון, להפריד אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
בואו מגניב.
3
מעביר אגוזים מסוכרים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים מסוכריםאגוזים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים שמן אגוזי לוז ופרה עד רסק פרלין tomake חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
פרליניםפרלינים
5
שלב שני שוקולדים 3 כפות רסק פרלין בקערת מתכת בינונית (מילואים הנותרים דבק פרלין עבור שכבת pralinemousse). הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד chocolateis נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מסירים מחום ומערבבים במלח, ואז מדגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
פרוש בשכבה דקה (על 1/8") על גיליון הכנה שני. צ ' יל עד סט, about30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. לכסות ולשמור מקורר. לכסות ולהחזיק פרלין הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
1
מחממים תנור ל 191°. קו מחבת גיליון 17x11x1 " עם נייר קלף; נייר חמאה. לנפות קמח אבקת קקאו intoa קערה בינונית ולהניח בצד. הבדל4 ביצים, הצבת חלמונים בקערה גדולהלבן בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חלמונים עם 1/2 כוס סוכר onmedium מהירות עד עבה ואור צהוב, על 3 דקות. לנצח 4 ביצים שלמות, oneat פעם, מיזוג טוב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(קיבלר)(קיבלר)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
באמצעות מקצף נקי ויבש, לנצח לבן ביציעם נשאר 1/2 כוס סוכר תירס syprupuntil מעט מעובה וקציפתי, about2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(קיבלר)(קיבלר)
3
מוסיפים תערובת ביצה-לבן לחלמון ביצה ומכים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4
תערובת אבקת קקאו Addflour; מקפלים רק toblend.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
5
פרושים באופן שווה על preparedbaking גיליון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר לחלוטין. הפוך את העוגה על גדוללוח ייחום או גיליון אפייה לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מברשת עוגה בכל רחבי עם brandy.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1
להביא שמנת לרתיחה בסיר רגיל. קרם פירה חם, אגוזי לוז, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו coolto טמפרטורת החדר. עם ריצת מכונה, להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, puréeing untilsmooth בין תוספות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1
מערבבים שוקולד, רסק פרלין, וחמאה במדיום. להביא 3/4 כוס קרם לרתיחה בקטן גלאוקפן; לשפוך על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרליניםפרלינים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2
Letstand במשך 1 דקה, ואז מערבבים עד מומסותשן. מקציפים הנותרים 1 כוס creamuntil רך פסגות טופס. מקפלים קצפת creaminto תערובת שוקולד. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1
מורחים אגוז גנאש overcake ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מורחים מוס על גנצ ' אה ומקפיא עד שנקבע, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
חותכים לרוחב עוגה לשלישים;מחסנית שכבות על גבי אחד את השני. Trimedges, ואז להפיץ זיגוג שוקולד overtop וצדדים של עוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מקום במקרר ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
בואו עוגה לעמוד בחדר temperaturefor 30 דקות לפני ההגשה. לשבור מחנק שוקולד uppraline לתוך shards גדול ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת אגוזים (או אגוזי לוז קלויים טחונים)חמאת אגוזים (או אגוזי לוז קלויים טחונים)12ריבס, קצוץ טרי או קפואזיגוג שוקולדזיגוג שוקולד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת2(חוֹרֶף)חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (לא יעלה על 72% קקאו), קצוץשוקולד מריר (לא יעלה על 72% קקאו), קצוץ8largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשחת פרלין אגוזי לוז (שמורה מחטיף שוקולד פרלין)משחת פרלין אגוזי לוז (שמורה מחטיף שוקולד פרלין)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז קלוייםאגוזי לוז קלויים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז לבנים, קלוייםאגוזי לוז לבנים, קלויים4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד צונן, מחולקקרם כבד צונן, מחולק1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt או Scharffen Berger), קצוץשוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt או Scharffen Berger), קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברנדי או ליקר תפוזיםברנדי או ליקר תפוזים4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני אורז נפוחים או קורנפלקס מרוסקדגני אורז נפוחים או קורנפלקס מרוסק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, טמפרטורת חדר, קוביותחמאה ללא מלח, טמפרטורת חדר, קוביות11 קילו קישואים,אגוזי לוז או שמן צמחיאגוזי לוז או שמן צמחי