עוגת אגס
. , שהוא מוצק. נסו זמן לחגוג עם עוגה-קלוי אגס & עוגת פקאן קפה, עוגת אגס דלתא, ו עוגת אגס טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הקמחים, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
בקערה גדולה, לנצח את הביצים. בהדרגה להכות את הסוכר החום עד התערובת עבה. מקציפים את החמאה המומסת או המרגרינה והוניל. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הנוזלית, ומערבבים את האגסים המגוררים. להפוך את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומקורנת.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 70 דקות, או עד שזה נעשה עם קיסם.
להעביר עוגה למתלה כדי להתקרר.