קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס

עוגת אגס
. , שהוא מוצק. נסו זמן לחגוג עם עוגה-קלוי אגס & עוגת פקאן קפה, עוגת אגס דלתא, ו עוגת אגס טבעונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את הקמחים, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
2
בקערה גדולה, לנצח את הביצים. בהדרגה להכות את הסוכר החום עד התערובת עבה. מקציפים את החמאה המומסת או המרגרינה והוניל. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הנוזלית, ומערבבים את האגסים המגוררים. להפוך את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומקורנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגסאגס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 70 דקות, או עד שזה נעשה עם קיסם.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
להעביר עוגה למתלה כדי להתקרר.