עוגת אגס הפוכה
אם יש לכם וניל, קמח, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה בינונית, לשלב אבקת סוכר 3/4 כוס חמאה; לנצח במהירות נמוכה עד מתפורר.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב במהירות בינונית לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח, קמח תירס ואבקת אפייה; מערבבים היטב.
מניחים 1/4 כוס חמאה 9 אינץ ' במחבת עוגה עגולה.
מחממים בתנור כ 4 דקות או עד שהחמאה נמסה.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים פרוסות אגס מעל תערובת במחבת, חופפים מעט. כפית בזהירות להפיץ את הבלילה עוגה על אגסים.
אופים ב 177°. במשך 55 עד 65 דקות או עד toothpick מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. הפוך על צלחת הגשה.
מגישים חם או מגניב עם קצפת.