עוגת אגס הפוכה קלאסית
עוגת אגס הפוכה קלאסית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 378 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו וניל, חמאה, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה קלאסית, עוגת אננס הפוכה: קלאסי, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. בקערה בינונית, לשלב אבקת סוכר ו 3/4 כוס חמאה; לנצח במהירות נמוכה עד מתפורר.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב במהירות בינונית לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח, קמח תירס ואבקת אפייה; מערבבים היטב.
מניחים 1/4 כוס חמאה 9 אינץ ' במחבת עוגה עגולה.
מחממים בתנור כ 4 דקות או עד שהחמאה נמסה.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים פרוסות אגס מעל תערובת במחבת, חופפים מעט. כפית בזהירות להפיץ את הבלילה עוגה על אגסים.
אופים ב 177°. במשך 55 עד 65 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. הפוך על צלחת הגשה.
מגישים חם או מגניב עם קצפת.