עוגת אגס עם צנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגס עם צנוברים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, צנוברים, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגס עם צנוברים, סלט תפוח פריך-אגס עם רימון, צנוברים ויוגורט, ו עוגת שמן זית שוקולד עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הסר תערובת קמח 1/3 כוס; מניחים בקערה קטנה. מערבבים צנוברים וקינמון; להפריש.
מערבבים את תערובת הקמח הנותרת, שמנת חמוצה, ואת 6 המרכיבים הבאים (שמנת חמוצה דרך ביצה) בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים את פרוסות האגס באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.