עוגת אוכמניות
עוגת אוכמניות יכולה להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 377 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש קמח כל המטרה בתוספת 1 כפית קמח, אבקת אפייה , וקינמון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פיתיון לילדי אוכמניות עוגת קפה אוכמניות, עוגת מחבת אוכמניות (עוגת פירות יער הפוכה), ו עוגת אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ומכינים מחבת springform: מחממים תנור ל 350 ° F. חמאה קלה מחבת 8 או 9 אינץ ' קפיץ ואבק עם קמח. או להשתמש במחבת עוגה עגולה 8 או 9 אינץ', חמאה ואבק עם קמח בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח: להקציף במרץ יחד 1 כוס קמח עם אבקת אפייה, מלח, קינמון ולהניח בצד.
הפוך את הבלילה: באמצעות מערבל, להכות את החמאה במהירות גבוהה בינונית במשך 2 דקות.
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך, עוד כמה דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומכים עד מעורבב היטב. מוסיפים את גרידת הלימון אם משתמשים.
להפחית את המהירות של המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח, להכות עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת springform מוכן.
לזרוק פירות יער עם קמח ומיץ לימון, כפית על הבלילה:
מערבבים את פירות יער עם כפית הנותרים של קמח ומיץ לימון בקערה. כפית את תערובת ברי על הבלילה.
אופים על מתלה באמצע בתנור במשך 45 עד 55 דקות ב 177°, או עד בודק מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור ולתת את העוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות.
בזהירות להחליק סכין דק סביב הקצוות של העוגה כדי לשחרר אותו מהמחבת.
להעביר את העוגה למגש, לצד ברי למעלה. אבק את העוגה עם אבקת סוכר כדי לשרת.