עוגת אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. אם יש לך סודה לשתיה, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת פטל שחור, עוגת פטל שחור, ו עוגת אוכמניות.
הוראות
מסננים אוכמניות, הזמנה 1/2 כוס מיץ. לדלות אוכמניות בקמח 1/2 כוס.
מערבבים חמאה וסוכר בקערת ערבוב גדולה, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים 1/2 כוסות קמח, קקאו, סודה ותבלינים; מוסיפים לתערובת מוקצפת לסירוגין עם מיץ אוכמניות, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה היטב לאחר כל תוספת. מערבבים באוכמניות ווניל.
יוצקים הבלילה לתוך 3 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר שכבות מחבתות, ולתת מגניב לחלוטין.
מורחים ציפוי קרם קרמל בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.