עוגת אוכמניות פריך
עוגת אוכמניות פריך היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אוכמניות, תמצית ונילן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 16 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת אוכמניות פריך עם קרום שיבולת שועל ( ללא גלוטן + טבעוני), עוגת פריך מנטה / פריך, ו Blackberry Crisp Tart (Gf + Vegan) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הקרום יחד עם כף או מרית. לחץ על הבצק לתוך מחבת טארט מחורצת 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. השתמש באצבעותיך כדי להפיץ את הבצק באופן שווה, הקפד ללחוץ אותו בצדדים.
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים את הקרום במשך 10 עד 12 דקות, עד שהוא זהוב.
תן את הקרום להתקרר לטמפרטורת החדר, 15 עד 20 דקות. תשאיר את התנור דולק.)
בינתיים, להכין את המילוי: בקערה, לזרוק את האוכמניות עם מיץ לימון וסוכר; להפריש.
הפוך את ציפוי פריך: בקערה, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, סוכר, קינמון, ומלח.
לעבוד בחמאה, באמצעות האצבעות שלך, עד שיש לך בצק יבש מאוד שמתקבץ יחד כאשר אתה לוחץ עליו.
כאשר הקרום הוא מגניב, להפיץ את הפרי באופן שווה על זה.
מפזרים את ציפוי הפריך על הפרי, ומחזירים את הטארט לתנור.
אופים במשך 45 עד 50 דקות, רק עד הקרום הוא השחמה קלות, האוכמניות נמסות מעט, ואת הציפוי הוא פריך. מגניב במקצת.
מגישים עם גלידת וניל אם אתה רוצה.