קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אטריות ניקואז

עוגת אטריות ניקואז
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן גסה, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. נסו תבשיל אטריות טונה, עוגת דגי טונה סלט ניאואז, ו עוגת אטריות צהובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את האטריות במי ברז חמים בקערה גדולה ומשרים, מרפרפים פעם אחת, למשך 7 דקות; הם צריכים להתפרק בלי להישבר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים במסננת ומנערים לייבוש; טפיחה עם מגבות במידת הצורך. מחזירים לקערה וזורקים עם 1 כף שמן זית וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים לקערה את המנגולד והפטרוזיליה; לזרוק, לפרק את האטריות. בקערה קטנה מקציפים את הביצים עם גבינת הפרמזן והמלח והפלפל לפי הטעם; מוסיפים לאטריות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Chard שוויצריChard שוויצרי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת 9 אינץ ' עם מכסה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את תערובת האטריות ולוחצים כלפי מטה בעזרת מרית; מכסים ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מניחים צלחת גדולה מעל התבנית; הפוך את העוגה לצלחת. מחליקים את העוגה חזרה לתבנית, מכסים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 5 עד 10 דקות. הופכים לצלחת, מפזרים מלח וחותכים ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
צילום: יונהי קים