עוגת אטריות ניקואז
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן גסה, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. נסו תבשיל אטריות טונה, עוגת דגי טונה סלט ניאואז, ו עוגת אטריות צהובה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את האטריות במי ברז חמים בקערה גדולה ומשרים, מרפרפים פעם אחת, למשך 7 דקות; הם צריכים להתפרק בלי להישבר.
מסננים במסננת ומנערים לייבוש; טפיחה עם מגבות במידת הצורך. מחזירים לקערה וזורקים עם 1 כף שמן זית וקורט מלח.
מוסיפים לקערה את המנגולד והפטרוזיליה; לזרוק, לפרק את האטריות. בקערה קטנה מקציפים את הביצים עם גבינת הפרמזן והמלח והפלפל לפי הטעם; מוסיפים לאטריות וזורקים לציפוי.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת 9 אינץ ' עם מכסה על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת האטריות ולוחצים כלפי מטה בעזרת מרית; מכסים ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה, בערך 8 דקות.
מניחים צלחת גדולה מעל התבנית; הפוך את העוגה לצלחת. מחליקים את העוגה חזרה לתבנית, מכסים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 5 עד 10 דקות. הופכים לצלחת, מפזרים מלח וחותכים ל טריזים.