קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת איטון בלגן

עוגת איטון בלגן
אם יש לכם תותים פונט, כף מיץ לימון, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Eton mess cake, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את המקצפת שלך. מראש לחמם את התנור ל 120c / 100c מאוורר / 235 f / גז סימן 1/
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה נקייה מאוד, לטאטא את 4 חלבוני ביצה גדולים עד שיש לך פסגות נוקשות (אני משתמש מיקסר יד חשמלי), ולאחר מכן להוסיף את 115g של סוכר גלגלית כפית בכל פעם, עדיין לטאטא. ברגע שזה כל בשילוב תערובת מרנג צריך להיות מבריק ועבה. הקפל הבא בשליש של הדובדבן 115 גרם סוכר בעדינות, ואז בשליש הבא ובבא.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים dollops על תבנית אפייה ואופים במשך 1 1/2 שעות בתנור מאוורר או 1 1/4 שעות בכל תנור אחר. הם צריכים להיות בצבע זהוב חיוור. הקש על התחתית והם צריכים להישמע חלולים. לעבור מתלה קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
עכשיו לעשות ספוג ויקטוריה שלך. התחל על ידי חימום התנור כדי 180c / 160c מאוורר / 177° / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
ואז קו שני קופסאות סנדוויץ 18cm עם נייר גריספרופ.
6
באמצעות מקציף יד חשמלי, מערבל לעמוד או מעבד מזון. תשפוך 4 ביצים, את הסוכר גלגלית, קמח העלאת עצמי, אבקת אפייה ו marg או חמאה עד לשלב היטב. התערובת צריכה להיות רופפת למדי ותפיל כף. אם התערובת שלך כבדה יותר, אתה יכול להוסיף קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך פחיות הכריך, להחליק ואופים במשך 25 דקות עד הזהב. העוגה צריכה להיות קפיץ, אם אתה נוגע בו. השאירו אותם להתקרר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפחים ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בזמן שהעוגה מתבשלת, תכיני את הריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
9
הוסף את 225g של גלגלית סוכר ופטל למחבת ולהוסיף לסחוט מיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד שהפטל נשבר. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל במהירות במשך 5-10 דקות עד מעובה. אתה יכול לעשות את מבחן הקמטים על ידי הצבת צלחת במקפיא. תוציא את זה כשאתה חושב שהריבה מוכנה. זרוק כתם ריבה על זה, לדחוף אותו עם הזרת שלך, אם זה קמטים, אז זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים לתוך קערה ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
כדי להרכיב: מקציפים את השמנת עד עבה, אתה יכול להוסיף קצת סוכר אם אתה רוצה. מניחים ספוג אחד על צלחת, צד שטוח למטה. למעלה עם ריבה תוצרת בית שלך (אתה לא צריך את כל זה), ואז עם שכבה טובה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ריבהריבה
12
הוסף את השכבה הבאה של ספוג, צד שטוח למעלה. למעלה עם eton mess (3 או 4 מרנג בערך נמחץ לתוך שאר הקרם עם מערבולת של ריבה דרכו), ולאחר מכן לסיים עם מרנג במרכז. לקשט עם חצאי תות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ריבהריבה
13
לעמוד מנגד ולהסתכל על היצירה שלך ולחייך.