קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת איטון בלגן

עוגת איטון בלגן
אם יש לכם תותים פונט, כף מיץ לימון, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Eton mess cake, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את המקצפת שלך. מראש לחמם את התנור ל 120c / 100c מאוורר / 235 f / גז סימן 1/
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה נקייה מאוד, לטאטא את 4 חלבוני ביצה גדולים עד שיש לך פסגות נוקשות (אני משתמש מיקסר יד חשמלי), ולאחר מכן להוסיף את 115g של סוכר גלגלית כפית בכל פעם, עדיין לטאטא. ברגע שזה כל בשילוב תערובת מרנג צריך להיות מבריק ועבה. הקפל הבא בשליש של הדובדבן 115 גרם סוכר בעדינות, ואז בשליש הבא ובבא.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים dollops על תבנית אפייה ואופים במשך 1 1/2 שעות בתנור מאוורר או 1 1/4 שעות בכל תנור אחר. הם צריכים להיות בצבע זהוב חיוור. הקש על התחתית והם צריכים להישמע חלולים. לעבור מתלה קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
עכשיו לעשות ספוג ויקטוריה שלך. התחל על ידי חימום התנור כדי 180c / 160c מאוורר / 177° / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
ואז קו שני קופסאות סנדוויץ 18cm עם נייר גריספרופ.
6
באמצעות מקציף יד חשמלי, מערבל לעמוד או מעבד מזון. תשפוך 4 ביצים, את הסוכר גלגלית, קמח העלאת עצמי, אבקת אפייה ו marg או חמאה עד לשלב היטב. התערובת צריכה להיות רופפת למדי ותפיל כף. אם התערובת שלך כבדה יותר, אתה יכול להוסיף קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך פחיות הכריך, להחליק ואופים במשך 25 דקות עד הזהב. העוגה צריכה להיות קפיץ, אם אתה נוגע בו. השאירו אותם להתקרר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפחים ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בזמן שהעוגה מתבשלת, תכיני את הריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
9
הוסף את 225g של גלגלית סוכר ופטל למחבת ולהוסיף לסחוט מיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד שהפטל נשבר. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל במהירות במשך 5-10 דקות עד מעובה. אתה יכול לעשות את מבחן הקמטים על ידי הצבת צלחת במקפיא. תוציא את זה כשאתה חושב שהריבה מוכנה. זרוק כתם ריבה על זה, לדחוף אותו עם הזרת שלך, אם זה קמטים, אז זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים לתוך קערה ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כדי להרכיב: מקציפים את השמנת עד עבה, אתה יכול להוסיף קצת סוכר אם אתה רוצה. מניחים ספוג אחד על צלחת, צד שטוח למטה. למעלה עם ריבה תוצרת בית שלך (אתה לא צריך את כל זה), ואז עם שכבה טובה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
12
הוסף את השכבה הבאה של ספוג, צד שטוח למעלה. למעלה עם eton mess (3 או 4 מרנג בערך נמחץ לתוך שאר הקרם עם מערבולת של ריבה דרכו), ולאחר מכן לסיים עם מרנג במרכז. לקשט עם חצאי תות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ריבהריבה
13
לעמוד מנגד ולהסתכל על היצירה שלך ולחייך.