קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת איטון בלגן

עוגת איטון בלגן
אם יש לכם תותים פונט, כף מיץ לימון, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Eton mess cake, Eton Mess, ו Eton Mess (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את המקצפת שלך. מראש לחמם את התנור ל 120c / 100c מאוורר / 235 f / גז סימן 1/
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה נקייה מאוד, לטאטא את 4 חלבוני ביצה גדולים עד שיש לך פסגות נוקשות (אני משתמש מיקסר יד חשמלי), ולאחר מכן להוסיף את 115g של סוכר גלגלית כפית בכל פעם, עדיין לטאטא. ברגע שזה כל בשילוב תערובת מרנג צריך להיות מבריק ועבה. הקפל הבא בשליש של הדובדבן 115 גרם סוכר בעדינות, ואז בשליש הבא ובבא.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים dollops על תבנית אפייה ואופים במשך 1 1/2 שעות בתנור מאוורר או 1 1/4 שעות בכל תנור אחר. הם צריכים להיות בצבע זהוב חיוור. הקש על התחתית והם צריכים להישמע חלולים. לעבור מתלה קירור ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
עכשיו לעשות ספוג ויקטוריה שלך. התחל על ידי חימום התנור כדי 180c / 160c מאוורר / 177° / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ואז קו שני קופסאות סנדוויץ 18cm עם נייר גריספרופ.
6
באמצעות מקציף יד חשמלי, מערבל לעמוד או מעבד מזון. תשפוך 4 ביצים, את הסוכר גלגלית, קמח העלאת עצמי, אבקת אפייה ו marg או חמאה עד לשלב היטב. התערובת צריכה להיות רופפת למדי ותפיל כף. אם התערובת שלך כבדה יותר, אתה יכול להוסיף קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך פחיות הכריך, להחליק ואופים במשך 25 דקות עד הזהב. העוגה צריכה להיות קפיץ, אם אתה נוגע בו. השאירו אותם להתקרר במשך 10-15 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפחים ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בזמן שהעוגה מתבשלת, תכיני את הריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
9
הוסף את 225g של גלגלית סוכר ופטל למחבת ולהוסיף לסחוט מיץ לימון. מבשלים מעל חום בינוני עד שהפטל נשבר. מביאים לרתיחה ולאפשר להתבשל במהירות במשך 5-10 דקות עד מעובה. אתה יכול לעשות את מבחן הקמטים על ידי הצבת צלחת במקפיא. תוציא את זה כשאתה חושב שהריבה מוכנה. זרוק כתם ריבה על זה, לדחוף אותו עם הזרת שלך, אם זה קמטים, אז זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים לתוך קערה ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כדי להרכיב: מקציפים את השמנת עד עבה, אתה יכול להוסיף קצת סוכר אם אתה רוצה. מניחים ספוג אחד על צלחת, צד שטוח למטה. למעלה עם ריבה תוצרת בית שלך (אתה לא צריך את כל זה), ואז עם שכבה טובה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
12
הוסף את השכבה הבאה של ספוג, צד שטוח למעלה. למעלה עם eton mess (3 או 4 מרנג בערך נמחץ לתוך שאר הקרם עם מערבולת של ריבה דרכו), ולאחר מכן לסיים עם מרנג במרכז. לקשט עם חצאי תות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ריבהריבה
13
לעמוד מנגד ולהסתכל על היצירה שלך ולחייך.