עוגת אננס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוכה. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ אננס שמור, אננס, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אננס הפוך מלח קרמל מיני עוגות Bundt, עוגת תפוחים מתובלת במהופך, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
תנור חום עד 177°.ב 12 כוס מחבת עוגה מחורצת (bundt), לשפוך חמאה מומסת.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. שורה תחתונה של מחבת עם פרוסות אננס.
מניחים 1 דובדבן למרכז של כל פרוסת אננס.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מיץ אננס, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח; לנצח 2 דקות במהירות גבוהה.
יוצקים לתוך פאן על פירות.
אופים 40 עד 45 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר לגעת בקלילות. עוגה מגניבה במחבת 10 עד 15 דקות. צלחת חסינת חום צלחת במהופך על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל.