קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 725 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם קמח, אננס, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
שלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר מגורען, 1/2 מקל חמאה, קיצור, חלב, ביצים, וניל 2 כפות מיץ אננס בקערה גדולה. הכה עם מיקסר על מהירות בינונית עד משולב היטב. (עדיין יהיו כמה גושים קטנים בבלילה.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ממיסים את חמאת מקל 1/2 הנותרים במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני; מערבולת כדי ביסודיות מעיל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את הסוכר החום על החמאה, לוודא שהוא מופץ באופן שווה-אתה רוצה את כל פני השטח של החמאה כדי להיות מכוסה בסוכר חום. אל תערבבי. ברגע שהסוכר מתמוסס, להסיר מהחום ולשכב את פרוסות האננס מעל. אם תרצה, במקום דובדבנים maraschino במרכזים של פרוסות אננס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
טבעות אננסטבעות אננס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את הבלילה באופן שווה על פרוסות האננס ולהתפשט בעדינות אפילו את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
אופים את העוגה 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מיד להפעיל סכין סביב קצה העוגה, ואז לשים צלחת הפוכה על גבי המחבת. בזהירות להפוך את המחבת כך העוגה מופעלת על הצלחת. זה צריך לצאת די בקלות; אם חתיכות עוגה מקל למחבת, להשתמש בסכין קטנה כדי לתקן את זה ביחד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
תן מגניב מעט לפני חיתוך לתוך טריזים. הכי טוב להגיש את זה חם.
8
צילום: יונהי קים