עוגת אננס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 725 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לכם קמח, אננס, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
שלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר מגורען, 1/2 מקל חמאה, קיצור, חלב, ביצים, וניל 2 כפות מיץ אננס בקערה גדולה. הכה עם מיקסר על מהירות בינונית עד משולב היטב. (עדיין יהיו כמה גושים קטנים בבלילה.) להפריש.
ממיסים את חמאת מקל 1/2 הנותרים במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום בינוני; מערבולת כדי ביסודיות מעיל המחבת.
מפזרים את הסוכר החום על החמאה, לוודא שהוא מופץ באופן שווה-אתה רוצה את כל פני השטח של החמאה כדי להיות מכוסה בסוכר חום. אל תערבבי. ברגע שהסוכר מתמוסס, להסיר מהחום ולשכב את פרוסות האננס מעל. אם תרצה, במקום דובדבנים maraschino במרכזים של פרוסות אננס.
יוצקים את הבלילה באופן שווה על פרוסות האננס ולהתפשט בעדינות אפילו את החלק העליון.
אופים את העוגה 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
מיד להפעיל סכין סביב קצה העוגה, ואז לשים צלחת הפוכה על גבי המחבת. בזהירות להפוך את המחבת כך העוגה מופעלת על הצלחת. זה צריך לצאת די בקלות; אם חתיכות עוגה מקל למחבת, להשתמש בסכין קטנה כדי לתקן את זה ביחד.
תן מגניב מעט לפני חיתוך לתוך טריזים. הכי טוב להגיש את זה חם.