קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוך לוקחת כשעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 12 גרם חלבון , 52 גרם שומן ובסך הכל 1376 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 507 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לכם אננס במיץ, סוכר קונדיטורים, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוך , עוגת אננס הפוך ועוגת אננס הפוך .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. מרססים 2 תבניות עוגה עגולות (9 אינץ') בספריי בישול נון-סטיק ומצפים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה מקציפים 1 כוס חמאה במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הווניל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בקערה קטנה מוסיפים את 3 כוסות הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים לסירוגין עם החמאה, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחלקים את הסוכר החום באופן שווה לכל תבנית.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים את החמאה המומסת שווה בשווה על הסוכר החום. מסדרים את פרוסות האננס והדובדבנים מעל הסוכר החום. שמור את שאר פרוסות האננס והדובדבנים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
יוצקים כמויות שוות של בלילה על הפירות ואופים עד שקיף עץ הננעץ במרכזו יוצא נקי, כ-40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מניחים לעוגות להתקרר בתבניות למשך 10 דקות. הופכים את העוגות על רשתות לצינון מלא.
10
להרכבת העוגה, מסדרים בזהירות שכבת עוגה אחת, הצד האננס כלפי מעלה, על צלחת עוגה. עורמים בזהירות את שכבת העוגה הנותרת, הצד האננס כלפי מעלה, מעל השכבה הראשונה. מקפיאים את דפנות העוגה בציפוי אננס חמאה. מהדקים אגוזי פקאן קצוצים לדפנות העוגה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
11
טורפים את כל החומרים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "