עוגת אננס הפוכה מ DOLE®
עוגת אננס הפוכה מ DOLE® דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סוכר חום, דובדבנים maraschino, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מערבבים יחד מרגרינה מותכת וסוכר חום במחבת עוגה 8 אינץ'.
מניחים פרוסות אננס בתערובת סוכר.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס ובמרכז המחבת.
הכן תערובת עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים את הבלילה עוגה באופן שווה על אננס.
אופים ב 350 מעלות F, 25 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגניב 5 דקות. לשחרר קצוות ולהפוך על מגש הגשה.