קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אספרגוס

עוגת אספרגוס
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לך כרישה, מים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אספרגוס, כרישה & Gruyere טארט ב פודינג מלוח טרגון, עוגת פודינג, ו עוגת פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, מלח וחמאה בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טפטוף באופן שווה עם ביצה ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) רק עד שהבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים,להסעיר מים, ואז להרים כרישה להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להעביר אספרגוס עם מלקחיים לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים ועצות מילואים (להשאיר גבעול יותר אם אספרגוס הוא דק), ואז פרוסה דק גבעולים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 עד 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים כרישה עם 1/4 כפית מלח, ערבוב, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות. מערבבים אספרגוס פרוס 1/4 פלפל כפית ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולשים טבעת פלאן במרכז גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 11 אינץ', ולאחר מכן להתאים את הבצק בתוך טבעת פלאן, הקשה על הבצק על הקצה התחתון ועל הצד של הטבעת. הפעל מערוך מעל קצה הטבעת כדי לחתוך בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
להקציף יחד קרם, 2 ביצים, טרגון, ונותר 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים קלות את הביצה שנותרה עם מים בקערה קטנה וקליפה טארט מברשת בכל רחבי עם כמה שטיפת ביצים. תערובת אספרגוס כפית לתוך פגז, מתפשט באופן שווה, ואז לשפוך תערובת שמנת על אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים טארט עד המילוי הוא רק מתחיל להגדיר אבל עדיין רופף על גבי, 20 עד 25 דקות. פזר טיפים אספרגוס מעל, לחיצה קלה במידת הצורך כדי לעזור להם להתיישב לתוך מילוי, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד פודינג הוא זהב ופשוט להגדיר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, על 30 דקות יותר (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
טארט מגניב על תבנית אפייה על מדף עד חם, על 30 דקות. שחרר קצה עם סכין חדה קטנה, ואז להרים את טבעת פלאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
8
* זמין בחנויות כלי בישול וכלי מטבח גשר (212-688-4220; bridgekitchenware.com).
1
* בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
2
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך לפני מתגלגל החוצה.* אם אין לך טבעת פלאן, אתה יכול להשתמש במחבת טארט 9 עד 9 1/4 אינץ ' עם תחתית נשלפת במקום. לשים תבנית אפייה בתנור בעת חימום מראש, ואז לאפות טארט על הסדין.* טארט יכול להיות אפוי 2 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור 350°f מחומם מראש עד חם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים