והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לך כרישה, מים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אספרגוס, כרישה & Gruyere טארט ב פודינג מלוח טרגון, עוגת פודינג, ו עוגת פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, מלח וחמאה בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
טפטוף באופן שווה עם ביצה ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) רק עד שהבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים,להסעיר מים, ואז להרים כרישה להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להעביר אספרגוס עם מלקחיים לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים ועצות מילואים (להשאיר גבעול יותר אם אספרגוס הוא דק), ואז פרוסה דק גבעולים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 עד 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים כרישה עם 1/4 כפית מלח, ערבוב, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות. מערבבים אספרגוס פרוס 1/4 פלפל כפית ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולשים טבעת פלאן במרכז גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 11 אינץ', ולאחר מכן להתאים את הבצק בתוך טבעת פלאן, הקשה על הבצק על הקצה התחתון ועל הצד של הטבעת. הפעל מערוך מעל קצה הטבעת כדי לחתוך בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
להקציף יחד קרם, 2 ביצים, טרגון, ונותר 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים קלות את הביצה שנותרה עם מים בקערה קטנה וקליפה טארט מברשת בכל רחבי עם כמה שטיפת ביצים. תערובת אספרגוס כפית לתוך פגז, מתפשט באופן שווה, ואז לשפוך תערובת שמנת על אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים טארט עד המילוי הוא רק מתחיל להגדיר אבל עדיין רופף על גבי, 20 עד 25 דקות. פזר טיפים אספרגוס מעל, לחיצה קלה במידת הצורך כדי לעזור להם להתיישב לתוך מילוי, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד פודינג הוא זהב ופשוט להגדיר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, על 30 דקות יותר (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
טארט מגניב על תבנית אפייה על מדף עד חם, על 30 דקות. שחרר קצה עם סכין חדה קטנה, ואז להרים את טבעת פלאן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
8
* זמין בחנויות כלי בישול וכלי מטבח גשר (212-688-4220; bridgekitchenware.com).
1
* בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
2
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך לפני מתגלגל החוצה.* אם אין לך טבעת פלאן, אתה יכול להשתמש במחבת טארט 9 עד 9 1/4 אינץ ' עם תחתית נשלפת במקום. לשים תבנית אפייה בתנור בעת חימום מראש, ואז לאפות טארט על הסדין.* טארט יכול להיות אפוי 2 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור 350°f מחומם מראש עד חם, 15 עד 20 דקות.