עוגת אספרגוס
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לך כרישה, מים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אספרגוס, כרישה & Gruyere טארט ב פודינג מלוח טרגון, עוגת פודינג, ו עוגת פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, מלח וחמאה בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף באופן שווה עם ביצה ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) רק עד שהבצק נוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 30 דקות.
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים,להסעיר מים, ואז להרים כרישה להתייבש לטפוח.
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
להעביר אספרגוס עם מלקחיים לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח.
חותכים ועצות מילואים (להשאיר גבעול יותר אם אספרגוס הוא דק), ואז פרוסה דק גבעולים לרוחב.
מחממים חמאה במחבת כבדה של 10 עד 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים כרישה עם 1/4 כפית מלח, ערבוב, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות. מערבבים אספרגוס פרוס 1/4 פלפל כפית ולהסיר מחום.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולשים טבעת פלאן במרכז גיליון אפייה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 11 אינץ', ולאחר מכן להתאים את הבצק בתוך טבעת פלאן, הקשה על הבצק על הקצה התחתון ועל הצד של הטבעת. הפעל מערוך מעל קצה הטבעת כדי לחתוך בצק עודף.
להקציף יחד קרם, 2 ביצים, טרגון, ונותר 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מקציפים קלות את הביצה שנותרה עם מים בקערה קטנה וקליפה טארט מברשת בכל רחבי עם כמה שטיפת ביצים. תערובת אספרגוס כפית לתוך פגז, מתפשט באופן שווה, ואז לשפוך תערובת שמנת על אספרגוס.
אופים טארט עד המילוי הוא רק מתחיל להגדיר אבל עדיין רופף על גבי, 20 עד 25 דקות. פזר טיפים אספרגוס מעל, לחיצה קלה במידת הצורך כדי לעזור להם להתיישב לתוך מילוי, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד פודינג הוא זהב ופשוט להגדיר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, על 30 דקות יותר (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
טארט מגניב על תבנית אפייה על מדף עד חם, על 30 דקות. שחרר קצה עם סכין חדה קטנה, ואז להרים את טבעת פלאן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
* זמין בחנויות כלי בישול וכלי מטבח גשר (212-688-4220; bridgekitchenware.com).
* בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך לפני מתגלגל החוצה.* אם אין לך טבעת פלאן, אתה יכול להשתמש במחבת טארט 9 עד 9 1/4 אינץ ' עם תחתית נשלפת במקום. לשים תבנית אפייה בתנור בעת חימום מראש, ואז לאפות טארט על הסדין.* טארט יכול להיות אפוי 2 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור 350°f מחומם מראש עד חם, 15 עד 20 דקות.